menu
bannerbanner
bannerbanner

tampilan produk


Nyadiakeun alat-alat pemanasan industri, C&SiC komposit alat-alat pemanasan industri, vakum alat-alat perlakuan panas, bubuk metallurgy alat-alat pemanasan industri,

alat-alat karbida cemented, Equipment Sintering keramik, bubuk percetakan 3D

PUSAT pangalaman konsumén

PUSAT pangalaman konsumén


ACME nyetél Pusat Pangalaman Pelanggan pikeun para nasabah milih alat anu cocog sareng mastikeun yén kinerja alat tiasa nyumponan paménta prosés produksi.
Fungsi Dasar: Pusat R&D pikeun alat-alat anyar A;Platform percobaan skala pilot pikeun palanggan A; Praktek ngajar sareng dasar pelatihan.
Tingali deui
LAYANAN tungku custom

LAYANAN tungku custom


ACME nyayogikeun jasa desain tungku khusus, sanaos kami gaduh spésifikasi standar. Sistem tungku adat urang tiasa ngahontal suhu pemanasan anu luhur pisan, sareng nyiptakeun produk rengse kualitas luhur. Insinyur kami anu kacida berpengalaman tiasa ngarancang tungku dina cara anu anjeun pikahoyong - saageung anu anjeun peryogikeun. Tungku tiasa beroperasi dina suhu anu dipikahoyong, sareng ngahasilkeun kuantitas anu ageung sareng produk kualitas luhur. Naha anjeun langkung prihatin kana biaya atanapi kamampuan, tungku khusus kami bakal nyumponan kabutuhan éta. Tungku kami dirancang pikeun ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun aplikasi anjeun, anggaran sareng syarat jadwal.
Tingali deui
PERKHIDMATAN SELASA

PERKHIDMATAN SELASA


Sadaya produk anu dijual tiasa nampi garansi sataun. Kabéh konsumén ACME boga aksés ka suku cadang aftermarket ngagantian, suku cadang, jasa perbaikan sarta perawatan pikeun ngajaga tungku maranéhanana nepi na ngajalankeun. ACME owns rékaman pangropéa sarta béréndélan bagian pikeun unggal tungku kami geus kungsi diwangun, jadi ngan hiji panggero telepon atawa hiji email, anjeun bakal meunang pitulung ti kami.
Tingali deui
Tentang Kami

Tentang Kami


Founded in 2006, ACME is a medium-sized research-based enterprise specializing in the research and development, production and manufacturing of special materials and special thermal equipment. It is a "national key high-tech enterprise", a state-level new specialized key "little giant" enterprise, and an aerospace and aviation cooperation partner. The company is A A-share main board listed company (Truchum 002171) holding subsidiary, national industrial investment fund investment enterprise, a strong comprehensive competitiveness of new materials and intelligent thermal equipment enterprises.
Tingali deui

News Center


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
WhatsApp
+ 86 151 1643 6885
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs