menu

instrumén

Imah>Suku cadang>instrumén

carana ngumpulan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

    location
    ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
    Phone
    + 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
    E-mail
    peuntas laut@sinoacme.cn
    Tentang Kami

    Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal. Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

    Taros Kami