menu

Imah>produk>Parabot Perlakuan Panas vakum

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Nangtung vakum Cai Quenching tungku

Nangtung vakum Cai Quenching tungku

Tungku quenching cai vakum nangtung diterapkeun pikeun solusi alloy titanium dina industri aerospace, sapertos TC4, TC16, perunggu beryllium dina elemen elastis alat pesawat. Precision alloy di sensor pesawat kawas alloy elastis tinggi basis Ni na Co basis 3J1, 3J21, basis Ni alloy elastis konstan 3J53, stainless steel dina widang énergi nuklir like17-4PH, 410.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Tungku quenching cai vakum nangtung diterapkeun pikeun solusi alloy titanium dina industri aerospace, sapertos TC4, TC16, perunggu beryllium dina elemen elastis alat pesawat. Precision alloy di sensor pesawat kawas alloy elastis tinggi basis Ni na Co basis 3J1, 3J21, basis Ni alloy elastis konstan 3J53, stainless steel dina widang énergi nuklir like17-4PH, 410. 

Spésifikasi tina tungku quenching cai vakum nangtung

Parameter / ModélVVWQ-3030DVVWQ-4040DVVWQ-5050DVVWQ-6060DVVWQ-8060D

Zona panas éféktif 

ukuran Φ × H (mm

Φ300 × 300Φ400 × 400Φ500 × 500Φ600 × 600Φ800 × 600

kapasitas loading

(kg)

5075120200300

pemanasan daya 

(KW)

35607590120
Suhu Maks (°C)13501350135013501350
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5± 5± 5
Gelar vakum (Pa)4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴

Ningkatkeun tekanan 

Laju (Pa/h)

≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65

kandaraan 

waktos (S)

≤6≤6≤6≤6≤6

Ngusir 

sedeng

cai dimurnikeuncai dimurnikeuncai dimurnikeuncai dimurnikeuncai dimurnikeun

Fitur Téknis
1. tungku nangtung sarta struktur chamber kembar. Tipe integral atawa struktur tipe pamisah téh pilihan luyu jeung situasi situs.
2. Jobs loading tipe: handing tipe atawa tipe bracket. dibandingkeun sareng struktur gantung anu sanés langkung aman.

3. elemen pemanasan molybdenum dina zone pemanasan. elemen pemanasan molybdenum kalawan trchnology isolasi deui.

4. Nol konsumsi gas inert. Enol konsumsi argon.

5. Kalawan chamber loading pikeun prosés kontinyu.

6. The tungku hearth dirancang thround optimasi modularized kalawan oerformance uniformity suhu alus.

7. Dibandingkeun jeung alat quenching transmisi horizontal, alat quenching teh diwangun ku bahan nangtung trolley ngangkat boga kaunggulan waktos transporation pondok.

8. The husus apal-kumaha bakal dipaké, nu ngajadikeun tungku teu kudu ngecas gas séjén pikeun ngurangan uap cai, tuntas nyegah uap cai asup kana chamber pemanasan sarta ngotoran sistem pompa vakum.

9. Cai mibanda chiller nyadiakeun 5 ℃ cai, sahingga sangkan kinerja quench hadé.


Konfigurasi pilihan tina tungku quenching cai vakum nangtung
1. Double chamber struktur nangtung: tipe integral / movable pemanasan tipe chamber / tipe tank cai movable
2. Henteu Zona: elemen pemanasan molybdenum sareng insulasi panas logam
3. Pompa vakum jeung gauge: brand asing /-kualitas luhur brand Cina

4. gelar vakum: vakum High / vakum Sedeng
5. PLC: OMRON / Siemens / Mitsubishi
6. Suhu controller: SHIMADEN / EUROTHERM / Honeywell
7. Thermocouple: tipe S, tipe K, tipe N
8. Recorder: Recorder Paperless / recorder kertas
9. HMI: layar simulasi / Layar rampa
10. komponén listrik:-kualitas luhur domestik brand / Schneider / Siemens

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs