menu

Imah>produk>Parabot Perlakuan Panas vakum

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Nangtung Bottom Loading Vakum Brazing tungku

Nangtung Bottom Loading Vakum Brazing tungku

Hawu loading vakum handap dipaké pikeun brazing vakum bahan kawas logam non-ferrous, stainless steel, alloy titanium, alloy suhu luhur.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Hawu loading vakum handap dipaké pikeun brazing vakum bahan kawas logam non-ferrous, stainless steel, alloy titanium, alloy suhu luhur.

Spésifikasi tina vakum Bottom Loading tungku

Parameter/

model

VHVB-0608SVHVB-0808SVHVB -1010S
VHVB -1212SVHVB -1215SVHVB -1520S
Ukuran zone panas éféktif D × H (mm)Φ600 × 800Φ800 × 800Φ1000 × 1000Φ1200 × 1200Φ1200 × 1500Φ1500 × 2000
Kapasitas ngamuat (kg)6508501000150014501800
Daya Pemanasan (kW)120180270330420540
Max. suhu (°C)1350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 2300
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5± 5± 5± 5
vakum
gelar (Pa)
4×10⁻³/6×10⁻⁴4×10⁻³/6×10⁻⁴4×10⁻³/6×10⁻⁴4×10⁻³/6×10⁻⁴4×10⁻³/6×10⁻⁴4×10⁻³/6×10⁻⁴
Tekanan Ngaronjatkeun Laju
(Pa/h)
≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65
Gas cooling
tekanan (bar)
2 / 6 / 102 / 6 / 102 / 6 / 102 / 6 / 102 / 6 / 102 / 6 / 10
Parameter di luhur tiasa disaluyukeun dumasar kana syarat prosés sareng henteu dianggo salaku dasar pikeun ditampa. Skéma téknis khusus sareng perjanjian bakal lumaku.

Fitur Téknis
1. ACME boga laboratorium las husus pertahanan nasional, urang bisa nyadiakeun bahan brazing jeung prosés.
2. The tungku hearth dirancang ngaliwatan optimasi modularized kalawan kinerja uniformity suhu alus.
3. Struktur ngangkat boga fungsi ngaleungitkeun kasalahan kumulatif sistem ngangkat otomatis, gerakan anu stabilitas tinggi na euweuh Geter.
4. Sistim vakum inlet ieu ngonpigurasi kalawan gas condensate fase inversion alat jeung alat kempelan filter, nyegah las fluks uap polluting Sistim vakum.
5. Unik gauge téhnologi anti polusi ngajamin umur layanan panjang tina gauge vakum.
6. insulasi pungkur unik boga aréa radiasi badag sarta kinerja insulasi hadé.

Konfigurasi pilihan tina vakum Bottom Loading tungku
1. tipe loading handap: panto nangtung bisa mindahkeun horisontal, horisontal dibereskeun
2. gerakan nangtung: screw pindah / nut pindah
3. tungku hearth: elemen pemanasan grafit jeung grafit ngarasa insulasi panas / unsur pemanasan Molybdenum jeung insulasi panas logam
4. Pompa vakum jeung gauge: brand asing /-kualitas luhur brand Cina
5. PLC: OMRON / Siemens / Mitsubishi
6. Thermocouple: tipe S, tipe K, tipe N
7. Suhu controller: SHIMADEN / EUROTHERM / Honeywell
8. Recorder: Recorder Paperless / recorder kertas
9. HMI: layar simulasi / Layar rampa
10. komponén listrik: Schneider / Siemen

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs