menu

Imah>produk>Parabot Perlakuan Panas vakum

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Nangtung Bottom Loading tungku Annealing vakum

Nangtung Bottom Loading tungku Annealing vakum

Nangtung handap loading tungku annealing nyaeta satiable pikeun annealing caang bahan kawas alat baja, paeh baja,-speed tinggi baja, ultra-kakuatan baja, bahan magnét, stainless steel sarta logam non-ferrous. Hal ieu ogé husus dipaké pikeun annealing vakum tina jobs ukuranana badag nu gampang deform, kayaning panjang kutub-bentuk bagian, bagian aci, bagian dewan, jsb

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Loading handap nangtung tungku annealing nyaeta satiable pikeun annealing caang bahan kawas alat baja, paeh baja,-speed tinggi baja, ultra-kakuatan baja, bahan magnét, stainless steel sarta logam non-ferrous. Hal ieu ogé husus dipaké pikeun annealing vakum jobs ukuranana badag nu gampang deform, kayaning panjang kutub-bentuk bagian, bagian aci, bagian dewan, jsb


Spésifikasi tungku Annealing Vertical Bottom Loading

Parameter / ModélVVA-0608SVVA-0808SVVA-0810SVVA-1012SVVA-1215SHVA-8812SVVA-1515S
Ukuran zone panas éféktif Φ × H (mm)Φ600 × 800Φ800 × 1000Φ1000 × 1000Φ1000 × 1200Φ1200 × 1500Φ1500 × 1500Φ1500 × 2000
Kapasitas ngamuat (kg)65085010001150130014501800
Daya Pemanasan (kW)120180270330390420540
Suhu Maks (°C)1150 / 13501150 / 13501150 / 13501150 / 13501150 / 13501150 / 13501150 / 1350
1700 / 23001700 / 23001700 / 23001700 / 23001700 / 23001700 / 23001700 / 2300
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5± 5± 5± 5± 5
Gelar vakum (Pa)4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹
4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴
Laju Paningkatan Tekanan (Pa/h)≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65
Tekanan cooling gas (bar)2222222

Fitur Téknis
1. nangtung, chamber tunggal, struktur loading handap. Ieu mangrupa pilihan pikeun milih pindah-kaluar alat panto handap nurutkeun sarat customer urang.
2. Alus suhu uniformity direalisasikeun ku octagon ngawangun tungku hearth.
3. Struktur ngangkat boga fungsi ngaleungitkeun kasalahan kumulatif sistem ngangkat otomatis, gerakan anu stabilitas tinggi na euweuh Geter.
4. Struktur transmisi ngangkat tina panto tungku handap boga sababaraha pilihan nurutkeun kaayaan dina loka.
5. Pemanasan dina vakum, Ar atanapi H2.

Konfigurasi pilihan tina nangtung Bottom Loading Annealing tungku
1. Tipe panto tungku: panto nangtung bisa nyieun gerakan horizontal, horisontal dibereskeun
2. Gerakan nangtung: screw pindah; nut pindah
3. Zona panas: Unsur pemanasan grafit sareng grafit dirasakeun insulasi panas / unsur pemanasan Molybdenum sareng insulasi panas logam
4. Pompa vakum jeung gauge: brand asing /-kualitas luhur brand Cina
5. gelar vakum: High vakum / vakum sedeng
6. PLC: OMRON / Siemens / Mitsubishi
7. Suhu controller: SHIMADEN / EUROTHERM / Honeywell
8. Thermocouple: tipe S, tipe K, tipe N
9. Recorder: Recorder Paperless / recorder kertas
10. HMI: layar simulasi / Layar rampa
11. komponén listrik:-kualitas luhur domestik brand / Schneider / Siemen

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs