menu

Imah>produk>Parabot Perlakuan Panas vakum

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Tungku Lebur Induksi Vakum (VIM)

Tungku Lebur Induksi Vakum (VIM)

Tungku lebur induksi vakum nyaéta tungku anu ngadopsi prosés metalurgi lebur sareng ngabentuk baja biasa, baja khusus, alloy suhu luhur, alloy precision, logam non-ferrous, magnet permanén bahan bumi jarang, silikon industri sareng bahan sanésna dina vakum atanapi atmosfir pelindung. kalayan ngagunakeun prinsip médan éléktromagnétik bolak-balik pikeun ménta arus eddy panas dina bahan anu diolah.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

Tungku Lebur Induksi Vakum (VIM)


Spésifikasi / ModélVIM-300VIM-500VIM-1000VIM-1500
Max. beban beurat (kg)30050010001500
Max. Suhu (°C)1800180018001800
vakum pamungkas (Pa)6.7 ×10⁻¹6.7 ×10⁻¹6.7 ×10⁻¹6.7 ×10⁻¹
Data anu dipidangkeun dina tabél tiasa rupa-rupa gumantung kana prosés produksi, ieu mangrupikeun spésifikasi lengkep sareng sanés data standar. Éta sadayana gumantung kana spésifikasi téknis sareng syarat pikeun prosés produksi.

maksud
Tungku lebur induksi vakum nyaéta tungku anu ngadopsi prosés metalurgi lebur sareng ngabentuk baja biasa, baja khusus, alloy suhu luhur, alloy precision, logam non-ferrous, magnet permanén bahan bumi jarang, silikon industri sareng bahan sanésna dina vakum atanapi atmosfir pelindung. kalayan ngagunakeun prinsip médan éléktromagnétik bolak-balik pikeun ménta arus eddy panas dina bahan anu diolah.


maksud

Tungku lebur induksi vakum mangrupikeun tungku anu ngadopsi prosés metalurgi lebur sareng ngabentuk baja biasa, baja khusus, alloy suhu luhur, alloy precision, logam non-ferrous, magnet permanén bahan bumi jarang, silikon industri sareng bahan sanésna dina kaayaan vakum atanapi atmosfir pelindung. ngagunakeun prinsip bolak-balik médan éléktromagnétik pikeun ménta arus eddy panas dina bahan keur diolah.


Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nambahkeun bahan kana tungku, ngukur suhu, nyandak sampel, ngalembereh, tuang, tiis sarta ngabongkar momotanana ingot dina kaayaan vakum non-destructive. Éta ngagaduhan fungsi pemurnian sareng nyampur, anu tiasa ngahontal homogenisasi komposisi alloy, jsb. Ieu mangrupikeun alat-alat metalurgi modern anu canggih sareng efisien.

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs