menu

Imah>produk>Parabot Perlakuan Panas vakum

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Tungku Hidrogen vakum

Tungku Hidrogen vakum

Hal ieu dipaké pikeun perlakuan panas bahan kawas alat baja, paeh baja,-speed tinggi baja, ultra-kakuatan baja, bahan magnét, stainless steel, logam non-ferrous, sarta bahan séjén dina kaayaan atmosfir hidrogén.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

aplikasi
Hal ieu dipaké pikeun perlakuan panas bahan kawas alat baja, paeh baja,-speed tinggi baja, ultra-kakuatan baja, bahan magnét, stainless steel, logam non-ferrous, sarta bahan séjén dina kaayaan atmosfir hidrogén.

Spesifikasi utama

ParameterModélHVA-335SHHVA-446SHHVA-557SHHVA-669SHHVA-7711SHHVA-8812SHHVA-9915SH
Ukuran zone panas éféktif W × H × L (mm)300 × 300 × 500400 × 400 × 600500 × 500 × 700600 × 600 × 900700 × 700 × 1100800 × 800 × 1200900 × 900 × 1500
Kapasitas ngamuat (kg)75250400600100012001500
Daya Pemanasan (kW)487590150270360480
Max. suhu (°C)1350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 2300
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5± 5± 5± 5± 5
Gelar vakum (Pa)4×10⁻¹/6×10⁻⁴4×10⁻¹/6×10⁻⁴4×10⁻¹/6×10⁻⁴4×10⁻¹/6×10⁻⁴4×10⁻¹/6×10⁻⁴4×10⁻¹/6×10⁻⁴4×10⁻¹/6×10⁻⁴
Laju Paningkatan Tekanan (Pa/h)≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65
Tekanan cooling gas (bar)2222222

Fitur Téknis
1. Horisontal, chamber tunggal, loading horisontal. Cara muka panto téh pilihan nurutkeun sarat customer urang.
uniformity suhu 1.Excellent direalisasikeun ku tungku hearth dioptimalkeun.
2.All logam zone panas, uniformity suhu alus.
3.Equipment tiasa rupa-rupa cara pikeun digawé: hidrogén tekanan positif; tekanan négatip hidrogén kasatimbangan dinamis; Hidrogen pulsa tekanan négatip.

Pilihan Konfigurasi
1. Tipe panto tungku: puteran; geser kabuka; nangtung luhur jeung ka handap;
2. Zona panas: elemen pemanasan grafit sareng insulasi panas grafit dirasakeun; Unsur pemanasan molybdenum sareng insulasi panas logam
3. Unit pompa vakum sarta gauge vakum: brand mancanagara; merek Cina kualitas luhur
4. gelar vakum: vakum tinggi; vakum sedeng
5. Hidrogén ngurangan: ngurangan tekanan positif; ékstrak tekanan négatip; tekanan pinuh; ignition gas haseup; gas knalpot langsung
6. PLC: OMRON; Siemens; Mitsubishi
7. Suhu controller: SHIMADEN; EUROTHERM; Honeywell
8. Thermocouple: tipe K; tipe N; tipe S
9. Recorder: pangrékam paperless; parékam kertas
10. HMI: layar simulasi; layar rampa kalawan komputer industri
11. Komponén listrik: merek Cina kualitas luhur; Schneider; Siemens
12. flowmeter massa: brand Cina; merek mancanagara

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs