menu

Imah>produk>Parabot Perlakuan Panas vakum

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Tungku las difusi vakum

Tungku las difusi vakum

ACME tungku vakum nyaeta VDP tipe baku brazing na tungku difusi utamana dipaké pikeun difusi nyampurkeun agul tubing, sirah Ukay, prosés sekering misil di aerospace jeung aréa kapal. las difusi loba dipaké pikeun las difusi dina rupa-rupa bahan logam, ogé pikeun logam béda jeung bahan keramik jeung bahan non-logam las difusi.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
ACME tungku vakum nyaeta VDP tipe baku brazing na tungku difusi utamana dipaké pikeun difusi nyampurkeun agul tubing, sirah Ukay, prosés sekering misil di aerospace jeung aréa kapal. las difusi loba dipaké pikeun las difusi dina rupa-rupa bahan logam, ogé pikeun logam béda jeung bahan keramik jeung bahan non-logam las difusi.

Spésifikasi tungku las difusi vakum

Parameter / ModélVDP-444VDP-445VDP-446VDP-554VDP-555

Zona panas éféktif

ukuran W×H×L (mm)

400 × 400 × 400400 × 400 × 500400 × 400 × 600500 × 500 × 400500 × 500 × 500
Daya Pemanasan (kW)Nangtukeun nilai kakuatan dumasar kana suhu maksimum pakakas maréntahkeun
Max. suhu (°C)1300 / 1700 / 23001300 / 1700 / 23001300 / 1700 / 23001300 / 1700 / 23001300 / 1700 / 2300
Tekanan beban (T)30-20030-20030-20030-30030-300
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5± 5± 5
Gelar vakum (Pa)4 × 10-3/6×10-44 × 10-3/6×10-44 × 10-3/6×10-44 × 10-3/6×10-44 × 10-3/6×10-4

Tekanan Ngaronjatkeun

Laju (Pa/h)

≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65
Jumlah pencét platTunggal / GandaTunggal / GandaTunggal / GandaTunggal / GandaTunggal / Ganda


Parameter / ModélVDP-556VDP-666(A/B)VDP-776VDP-886VDP-996

Zona panas éféktif

ukuran W×H×L (mm)

500 × 500 × 600600 × 600 × 600700 × 700 × 600800 × 800 × 600900 × 900 × 600
Daya Pemanasan (kW)Nangtukeun nilai kakuatan dumasar kana suhu maksimum pakakas maréntahkeun

Max. suhu

(° C)

1300 / 1700 / 23001300 / 1700 / 23001300 / 1700 / 23001300 / 1700 / 23001300 / 1700 / 2300
Tekanan beban (T)30-30050-40050-500100-700200-800
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5± 5± 5
Gelar vakum (Pa)4 × 10-3/6×10-44 × 10-3/6×10-44 × 10-3/6×10-44 × 10-3/6×10-44 × 10-3/6×10-4

Tekanan Ngaronjatkeun

Laju (Pa/h)

≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65
Jumlah pencét platTunggal / GandaTunggal / GandaTunggal / GandaTunggal / GandaTunggal / Ganda


Parameter / ModélVDP-101006VDP-121206VDP-141406VDP-141412

Zona panas éféktif

ukuran W×H×L (mm)

1000 × 1000 × 6001200 × 1200 × 6001400 × 1400 × 6001400 × 1400 × 1200
Daya Pemanasan (kW)Nangtukeun nilai kakuatan dumasar kana suhu maksimum pakakas maréntahkeun

Max. suhu

(° C)

1300 / 1700 / 23001300 / 1700 / 23001300 / 1700 / 23001300 / 1700 / 2300
Tekanan beban (T)200-1000300-1500300-2000300-2000
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5± 5
Gelar vakum (Pa)4 × 10-3/6×10-44 × 10-3/6×10-44 × 10-3/6×10-44 × 10-3/6×10-4

Tekanan Ngaronjatkeun

Laju (Pa/h)

≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65
Jumlah pencét platTunggal / GandaTunggal / GandaTunggal / GandaTunggal / Ganda

Fitur Téknis
1.The alat pencét hidrolik jeung zone panas diwangun ku sakabeh difusi brazing tungku, sistem loading tekanan dilengkepan sensor tekanan kelas 0.001 nu dijieun di Jerman pikeun mastikeun akurat tur 10um kelas tinggi akurat mindahkeun sensor patepung pikeun mastikeun kapindahan nu. Sareng sistem makeup tekanan mandiri pikeun mastikeun tekanan pompa difusi akurat.
2.Professional struktur segel motif pikeun mastikeun euweuh leakage salila kapindahan ram dina periode panjang.
bahan 3.Ram tiasa isostatic mencét grafit atawa alloy TZM.
4.The flatness permukaan tina akurasi ram tiasa ± 5um.
Médan tekanan 5.The gumantung kana 3D unsur terhingga teknis pikeun simulate deformasi salila loading tekanan dina ram luhur atawa ram handap. Kalawan reservasi kaamanan cukup tina ketebalan ram sanggeus itungan mastikeun euweuh deformasi dina ram dina suhu luhur sarta flatness basa loading produk.
6.The ram téh gampang pikeun nyabut tur masang, upami tanpa tekanan, éta bisa dipaké salaku tungku brazing kalawan sababaraha fungsi.
7.With 2 bar-15 bar sistem gas pikeun bunderan éksternal cooling gancang, mastikeun produk cooling handap gancang jeung éfisién.

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs