menu

Imah>produk>Parabot Perlakuan Panas vakum

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Hawu sepuh vakum

Hawu sepuh vakum

Hal ieu dipaké pikeun vakum sepuh jeung ulang kristal annealing sanggeus solusi padet tina alat baja, baja paeh, baja speed tinggi, baja kakuatan super tinggi, stainless steel, suhu luhur alloy Ti jeung sajabana

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

aplikasi
Hal ieu dipaké pikeun vakum sepuh jeung ulang kristal annealing sanggeus solusi padet tina alat baja, baja paeh, baja speed tinggi, baja kakuatan super tinggi, stainless steel, suhu luhur alloy Ti jeung sajabana

Spesifikasi utama

Parameter / ModélHVA-335SHVA-446SHVA-557SHVA-669SHVA-7711SHVA-8812SHVA-9915S
Ukuran zone panas éféktif W × H × L (mm)300 × 300 × 500400 × 400 × 600500 × 500 × 700500 × 500 × 700700 × 700 × 1100800 × 800 × 1200900 × 900 × 1500
Kapasitas ngamuat (kg)75250400600100012001500
Daya Pemanasan (kW)304575100150180240
Suhu Maks (°C)1300130013001300130013001300
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5± 5± 5± 5± 5

Gelar vakum (Pa)
4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴
Laju Paningkatan Tekanan (Pa/h)≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65
Tekanan cooling gas (bar)2222222
Parameter di luhur tiasa disaluyukeun dumasar kana syarat prosés sareng henteu dianggo salaku dasar pikeun ditampa. Skéma téknis khusus sareng perjanjian bakal lumaku.

Fitur Téknis
1. Horisontal, chamber tunggal, loading horisontal. Cara muka panto téh pilihan nurutkeun sarat customer urang.
2. Kabéh zone panas logam, uniformity hawa alus.
3. Sepuh dina vakum tinggi, bagian nu geus caang jeung tanpa robah warna ka warna.
4. Sistim cooling gancang diwangun ku exchanger panas jero sarta sirkulasi cooling gas bisa éféktif nyegah komponén tina tempering brittleness.
5. Cai mibanda cooling gancang maké exchanger panas fin tambaga jeung blower, pilihan sirkulasi internal tur sirkulasi éksternal.

Pilihan Konfigurasi
1. Tipe panto tungku: Puteran; Geser kabuka; Nangtung luhur jeung ka handap;
2. Unit pompa vakum sarta gauge vakum: brand mancanagara; merek Cina kualitas luhur
3. PLC: OMRON; Siemens; Mitsubishi
4. Suhu controller: SHIMADEN; EUROTHERM; Honeywell
5. Thermocouple: Tipe K; Tipe N; Tipe S
6. Recorder: pangrékam Paperless; Parékam kertas
7. HMI: layar simulasi; Layar rampa sareng komputer industri
8. komponén listrik:-kualitas luhur brand Cina; Schneider; Siemens

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs