menu

Imah>produk>Parabot Perlakuan Panas vakum

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Horizontal Vakum Annealing tungku

Horizontal Vakum Annealing tungku

Horizontal vakum annealing tungku dilarapkeun pikeun annealing caang bahan kawas alat baja, baja paeh, baja speed tinggi, baja ultra-kakuatan, bahan magnét, stainless steel, non-ferrous, jsb.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
horisontal tungku annealing vakum ieu dilarapkeun pikeun annealing caang bahan kawas alat baja, paeh baja, baja speed tinggi, ultra-kakuatan baja, bahan magnét, stainless steel, non-ferrous, jsb.

Spésifikasi Vakum Horizontal Tungku Annealing

Parameter / ModélHVA-335SHVA-446SHVA-557SHVA-669SHVA-7711SHVA-8812SHVA-9915S
Ukuran zone panas éféktif W × H × L (mm)300 × 300 × 500400 × 400 × 600500 × 500 × 700600 × 600 × 900700 × 700 × 1100800 × 800 × 1200900 × 900 × 1500
Kapasitas ngamuat (kg)75250400600100012001500
Daya Pemanasan (kW)487590150270360480
Suhu Maks (°C)1350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 2300
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5± 5± 5± 5± 5
Gelar vakum (Pa)4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹
4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴
Laju Paningkatan Tekanan (Pa/h)≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65
Tekanan cooling gas (bar)2222222
Parameter di luhur tiasa disaluyukeun dumasar kana syarat prosés sareng henteu dianggo salaku dasar pikeun ditampa. Skéma téknis khusus sareng perjanjian bakal lumaku.

Fitur Téknis
1. Horisontal, chamber tunggal, loading horisontal. Cara muka panto téh pilihan nurutkeun sarat customer urang.
2. Alus suhu uniformity direalisasikeun ku octagon ngawangun tungku hearth.
3. Sadaya layar insulasi logam adopts téhnologi insulasi pungkur.
4. Pemanasan dina vakum, Ar atanapi H2.

Konfigurasi Pilihan of Horizontal Vakum Annealing tungku
1.Turnace tipe panto: puteran; geser kabuka; vertikal ka luhur jeung ka handap
2.Hot zone: elemen pemanasan grafit jeung grafit ngarasa insulasi panas; elemen pemanasan molybdenum sareng insulasi panas sadaya-logam
Unit pompa 3.Vacuum na gauge vakum: brand mancanagara; merek Cina kualitas luhur
4.Vacuum gelar: vakum tinggi; vakum sedeng
5.PLC: OMRON; Siemens; Mitsubishi
6. Suhu controller: SHIMADEN; EUROTHERM; Honeywell
7.Thermocouple: tipe K; tipe N; tipe S
8.Recorder: pangrékam paperless; parékam kertas
9.HMI: layar simulasi; layar rampa kalawan komputer industri
komponén 10.Electric:-kualitas luhur brand domestik; Schneider; Siemens

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs