menu

Imah>produk>Parabot Perlakuan Panas vakum

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Horizontal Kembar Kamar vakum tekanan tinggi Gas quenching tungku

Horizontal Kembar Kamar vakum tekanan tinggi Gas quenching tungku

Hal ieu dipaké pikeun quenching gas nangtung tina bahan kawas baja alat, baja paeh, baja speed tinggi, baja kakuatan super tinggi, jsb The chamber pemanasan dipisahkeun jeung chamber quenching, nu ngaheéat loba énergi sarta ngabogaan cooling alus.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Hal ieu dipaké pikeun quenching gas nangtung tina bahan kawas baja alat, baja paeh, baja speed tinggi, baja kakuatan super tinggi, jsb The chamber pemanasan dipisahkeun jeung chamber quenching, nu ngaheéat loba énergi sarta ngabogaan cooling alus.

Spésifikasi tina Horizontal Gas Quenching Tungku

Parameter / ModélHVGQ-446DHVGQ-557DHVGQ-669DHVGQ-7711DHVGQ-8810DHVGQ-8812DHVGQ-9915D
Ukuran zone panas éféktif W × H × L (mm)400 × 400 × 600500 × 500 × 700600 × 600 × 900700 × 700 × 1100800 × 800 × 1000800 × 800 × 1200900 × 900 × 1500
Kapasitas ngamuat (kg)2504006001000110012001500
Daya Pemanasan (kW)7590150270360390480
Suhu Maks (°C)1150115011501150115011501150
1350135013501350135013501350
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5± 5± 5± 5± 5
Gelar vakum (Pa)4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹
1× 10⁻³/5 × 10⁻⁴1× 10⁻³/5 × 10⁻⁴1× 10⁻³/5 × 10⁻⁴1× 10⁻³/5 × 10⁻⁴1× 10⁻³/5 × 10⁻⁴1× 10⁻³/5 × 10⁻⁴1× 10⁻³/5 × 10⁻⁴
Laju Paningkatan Tekanan (Pa/h)≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65
Waktu Angkutan (S)≤15≤20≤25≤30≤30≤30≤35
tekanan gas quenching (bar)6/10/15/20/40/606/10/15/20/40/606/10/15/20/40/606/10/15/20/40/606/10/15/20/40/606/10/15/20/40/606/10/15/20/40/60
Gas cooling (99.995%)N2/Ar/AnjeunnaN2/Ar/AnjeunnaN2/Ar/AnjeunnaN2/Ar/AnjeunnaN2/Ar/AnjeunnaN2/Ar/AnjeunnaN2/Ar/Anjeunna
Parameter di luhur tiasa disaluyukeun dumasar kana syarat prosés sareng henteu dianggo salaku dasar pikeun ditampa. Skéma téknis khusus sareng perjanjian bakal lumaku.


Fitur Téknis
1. Horisontal, chamber ganda, struktur loading horizontal. Tungku panto tipe kabuka bisa ngaropéa design.
2. Gas chamber quenching mangrupa bagian bebas, nu boga laju exchanging panas tinggi.
3. The loading trolley jero téh struktur integral. Transportasi bahan stabil sareng rengse dina waktu anu singget.
4. Numutkeun jobs nyampurkeun, pamaké bisa milih pikeun ngonpigurasikeun tipe axial-aliran kipas quenching gas kakuatan tinggi atawa centrifugal kakuatan tinggi kipas quenching gas.

Konfigurasi pilihan tina Horizontal Gas Quenching tungku

1. Panto tungku: puteran / slide kabuka / vertikal luhur jeung ka handap
2. Gas tipe quenching: tiis airflow vertikal cooling / tiis airflow sisi-ka sisi cooling
3. Zona panas: Unsur pemanasan grafit sareng grafit dirasakeun insulasi panas / unsur pemanasan Molybdenum sareng insulasi panas logam
4. Pompa vakum jeung gauge: brand asing /-kualitas luhur brand Cina
5. gelar vakum: High vakum / vakum sedeng
6. PLC: OMRON / Siemens / Mitsubishi
7. Suhu controller: SHIMADEN / EUROTHERM / Honeywell

8. Thermocouple: tipe S, tipe K, tipe N
9. Recorder: Recorder Paperless / recorder kertas
10. HMI: layar simulasi / Layar rampa jeung komputer industri
11. komponén listrik:-kualitas luhur domestik brand / Schneider / Siemens

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs