menu

Imah>produk>Parabot Perlakuan Panas vakum

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Horizontal Single Chamber Vakum Tekanan Tinggi Gas Quenching tungku

Horizontal Single Chamber Vakum Tekanan Tinggi Gas Quenching tungku

Hal ieu dipaké pikeun quenching gas nangtung tina bahan kawas alat baja, baja paeh, baja speed tinggi, jsb Teu boga dimensi husus sarta bentuk merlukeun pikeun komponén. Komponénna ngagaduhan sakedik deformasi sareng pangaruh penyejukan anu saé.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Hal ieu dipaké pikeun quenching gas nangtung tina bahan kawas alat baja, baja paeh, baja speed tinggi, jsb Teu boga dimensi husus sarta bentuk merlukeun pikeun komponén. Komponénna ngagaduhan sakedik deformasi sareng pangaruh penyejukan anu saé

Spésifikasi tungku Quenching Gas Tekanan Tinggi

Parameter / ModélHVGQ-224SHVGQ-335SHVGQ-446SHVGQ-557SHVGQ-669SHVGQ-7711SHVGQ-8812SHVGQ-9915S
Ukuran zone panas éféktif W × H × L (mm)200 × 200 × 400300 × 300 × 500400 × 400 × 600500 × 500 × 700600 × 600 × 900700 × 700 × 1100800 × 800 × 1200900 × 900 × 1500
Kapasitas ngamuat (kg)5075250400600100012001500
Daya Pemanasan (kW)36487590150270360480
Suhu Maks (°C)11501150115011501150115011501150
13501350135013501350135013501350
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5± 5± 5± 5± 5± 5
Gelar vakum (Pa)4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 ×V
4 × 10⁻³/6 × 10⁻⁴4 × 10⁻³/6 × 10⁻⁴4 × 10⁻³/6 × 10⁻⁴4 × 10⁻³/6 × 10⁻⁴4 × 10⁻³/6 × 10⁻⁴4 × 10⁻³/6 × 10⁻⁴4 × 10⁻³/6 × 10⁻⁴4 × 10⁻³/6 × 10⁻⁴
Laju Paningkatan Tekanan (Pa/h)≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65
tekanan gas quenching (bar)6/10/15/20/40/606/10/15/20/40/606/10/15/20/40/606/10/15/20/40/606/10/15/20/40/606/10/15/20/40/606/10/15/20/40/606/10/15/20/40/60
cooling
gas (99.995%)
N2/Ar/AnjeunnaN2/Ar/AnjeunnaN2/Ar/AnjeunnaN2/Ar/AnjeunnaN2/Ar/AnjeunnaN2/Ar/AnjeunnaN2/Ar/AnjeunnaN2/Ar/Anjeunna

Parameter di luhur tiasa disaluyukeun dumasar kana syarat prosés sareng henteu dianggo salaku dasar pikeun ditampa. Skéma téknis khusus sareng perjanjian bakal lumaku.

Fitur Téknis
1. Horisontal, chamber tunggal, struktur loading horizontal. Tungku panto tipe kabuka bisa ngaropéa design.
2. Alus suhu uniformity ngaliwatan dioptimalkeun modulize design zone panas.
3. Pikeun sarat speed cooling béda, éta bisa ngagunakeun single heat exchanger tungku hearth cooling atawa dual sarta multi-tahap exchanger panas tungku hearth cooling.
4. Pikeun komponén béda, éta pilihan ngagunakeun backside gas inlet sistem sirkulasi quenching atanapi frontside gas inlet sistem sirkulasi quenching.
5. Pikeun ngagunakeun exchanger panas dua-tahap unik, wewengkon exchang dua kali ti saméméhna.

Konfigurasi pilihan tina High Tekanan Gas Quenching tungku
1. Tipe panto tungku: puteran / slide kabuka / vertikal luhur jeung ka handap
2. Gas tipe quenching: 360 ° nozzle gas nyuntik cooling / exchanger panas éksternal cooling / aliran gas vertikal cooling alternatif
3. Zona panas: Unsur pemanasan grafit sareng grafit dirasakeun insulasi panas / unsur pemanasan Molybdenum sareng insulasi panas logam
4. Pompa vakum jeung gauge: brand mancanagara /-kualitas luhur brand Cina
5. gelar vakum: High vakum / vakum sedeng
6. PLC: OMRON / Siemens / Mitsubishi
7. Suhu controller: SHIMADEN / EUROTHERM / Honeywell
8. Thermocouple: tipe S, tipe K, tipe N
9. Recorder: Recorder Paperless / recorder kertas
10. HMI: layar simulasi / Layar rampa
11. komponén listrik:-kualitas luhur domestik brand / Schneider / Siemens

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs