menu

Imah>produk>Parabot Perlakuan Panas vakum

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Horizontal High vakum Brazing tungku

Horizontal High vakum Brazing tungku

Horizontal vakum brazing tungku tinggi dipaké pikeun brazing vakum bahan kawas logam non-ferrous, stainless steel, alloy titanium, alloy suhu luhur, cemented carbide, jsb.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Horisontal luhur tungku brazing vakum dipaké pikeun brazing vakum bahan kawas logam non-ferrous, stainless steel, alloy titanium, alloy suhu luhur, cemented carbide, jsb


Spésifikasi horisontal High vakum Tungku Brazing

Parameter / ModélHHVB-335SHHVB-446SHHVB-557SHHVB-669S
Ukuran zone panas éféktif W × H × L (mm)300 × 300 × 500400 × 400 × 600500 × 500 × 700600 × 600 × 900
Kapasitas ngamuat (kg)250
250400600
Daya Pemanasan (kW)757590150
Max. suhu (°C)1350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 2300
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5± 5
Gelar vakum (Pa)4×10⁻³/6×10⁻⁴4×10⁻³/6×10⁻⁴4×10⁻³/6×10⁻⁴4×10⁻³/6×10⁻⁴
Laju Paningkatan Tekanan (Pa/h)≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65
Tekanan cooling gas (bar)2 / 6 / 102 / 6 / 102 / 6 / 102 / 6 / 10


Parameter / ModélHHVB-7711SHHVB-8812SHHVB-9915S
Ukuran zone panas éféktif W × H × L (mm)700 × 700 × 1100800 × 800 × 1200900 × 900 × 1500
Kapasitas ngamuat (kg)100012001500
Daya Pemanasan (kW)270360480
Max. suhu (°C)1350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 23001350 / 1700 / 2300
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5
Gelar vakum (Pa)4×10⁻³/6×10⁻⁴4×10⁻³/6×10⁻⁴4×10⁻³/6×10⁻⁴
Laju Paningkatan Tekanan (Pa/h)≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65
Tekanan cooling gas (bar)2 / 6 / 102 / 6 / 102 / 6 / 10

Fitur Téknis
1.The vakum brazing furnaces struktur horisontal, chamber tunggal jeung loading horisontal.
2.The tungku hearth dirancang ngaliwatan optimasi modularized kalawan kinerja uniformity suhu alus.
3.The inlet Sistim vakum ieu ngonpigurasi kalawan gas condensate steering alat jeung filter alat kempelan, nyegah las uap polluting pompa vakum.
4.Unique gauge téhnologi anti polusi ngajamin umur layanan panjang tina gauge vakum.
5.Unique téhnologi insulasi pungkur assures aréa radiasi gedé jeung kinerja insulasi hadé.
6.ACME boga laboratorium las husus pertahanan nasional, urang bisa nyadiakeun bahan brazing jeung prosés.

Konfigurasi pilihan tina horisontal High vakum Brazing tungku
1.Turnace tipe panto: on-line / off-line, vertikal luhur jeung ka handap, puteran
2.Furnace hearth: elemen pemanasan grafit jeung grafit ngarasa insulasi panas / unsur pemanasan Molybdenum jeung insulasi panas logam
3.Vacuum pompa na gauge: brand asing /-kualitas luhur brand Cina
4.PLC: OMRON / Siemens / Mitsubishi
5. Suhu controller: SHIMADEN / EUROTHERM / Honeywell
6.Thermocouple: tipe S, tipe K, tipe K
7.Recorder: Paperless recorder / recorder kertas
8.HMI: Layar simulasi / Layar rampa sareng komputer industri
komponén 9.Electric:-kualitas luhur brand Cina / Schneider / Siemens

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs