menu

Imah>produk>Parabot Perlakuan Panas vakum

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Horizontal Double Kamar vakum Minyak Quenching Gas tungku cooling

Horizontal Double Kamar vakum Minyak Quenching Gas tungku cooling

Hal ieu dipaké pikeun quenching minyak vakum bahan kawas baja alloy, bearing baja, spring baja, paeh baja, baja-speed tinggi jsb ogé pikeun annealing jeung gas cooling foe bahan luhur.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali
gambaran

Hal ieu dipaké pikeun quenching minyak vakum bahan kawas baja alloy, bearing baja, spring baja, paeh baja, baja-speed tinggi jsb ogé pikeun annealing jeung gas cooling foe bahan luhur.

Spésifikasi tina tungku quenching minyak vakum

Spésifikasi / ModélHVOQ-334DHVOQ-446DHVOQ-557DHVOQ-669DHVOQ-7711DHVOQ-8812DHVOQ-9915D
Ukuran zone panas éféktif W × H × L (mm)300 × 300 × 400400 × 400 × 600500 × 500 × 700600 × 600 × 900700 × 700 × 1100800 × 800 × 1200900 × 900 × 1500
Beban Kapasitas (kg)75250400600100012001500
Daya Pemanasan (kW)
487590150270360480
Suhu Maks (°C)1150115011501150115011501150
1350135013501350135013501350
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5± 5± 5± 5± 5
Gelar vakum (Pa)4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹
4 × 10⁻³/6 × 10⁻⁴4 × 10⁻³/6 × 10⁻⁴4 × 10⁻³/6 × 10⁻⁴4 × 10⁻³/6 × 10⁻⁴4 × 10⁻³/6 × 10⁻⁴4 × 10⁻³/6 × 10⁻⁴4 × 10⁻³/6 × 10⁻⁴
Laju Paningkatan Tekanan (Pa/h)≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65
Waktu Angkutan (S)≤12≤15≤20≤25≤35≤35≤40
Volume tangki minyak (L)80020003500550095001100014000
Gas cooling (99.995%)N2/ArN2/ArN2/ArN2/ArN2/ArN2/ArN2/Ar
Tekanan cooling gas (bar)2222222

Fitur Téknis
1. Alus suhu uniformity ngaliwatan dioptimalkeun modulize design zone panas.
2. Unsur pemanasan ngadopsi téhnologi ngarojong non-keramik unik. Éta tiasa dianggo salami lima taun tanpa masalah insulasi.
3. The trolley jero téh tumpang tindih-tipe struktur stretchable kalawan fungsi ngarobah frékuénsi. Éta gaduh laju transportasi anu stabil sareng léngkah-léngkah "slow-fast-slow", anu ngajantenkeun waktos transportasi pondok pisan.
4. Ngawangun-di exchanger panas sarta tipe cooling gas kapaksa nyumbang kana uniformed sarta tinggi-aliran-rating gas jet, nu pamustunganana ngajadikeun speed cooling pisan gancang.
5. tanki minyak volume tinggi na cooling minyak panas ku sirkulasi éksternal sarta exchanger panas boga pangaruh cooling hadé.
6. Dua jenis cooling, aduk minyak jeung cooling suntik minyak, dipaké pikeun rupa-rupa produk, nu ngajadikeun produk gaduh kirang deformasi.
7. karanjang beban otomatis, kadali jauh, loading na unloading peryogi ngan hiji operator.

Konfigurasi pilihan tina tungku quenching minyak vakum
1. Tipe panto tungku: puteran; geser kabuka; vertikal ka luhur jeung ka handap
2. Gerbang insulasi di tengah: Mechanically-disetir / pneumatically-disetir
3. Quenching tipe aliran minyak: ngawelah aduk / Nozzle jetting / duanana tina dua jenis
4. Zona Panas: Unsur grafit sareng grafit dirasakeun insulasi panas / elemen pemanasan Nichrome sareng insulasi panas stainless steel / elemen pemanasan Molybdenum sareng insulasi panas logam
5. Gas cooling tipe: ngawangun-di exchanger panas / exchanger panas éksternal / taya
6. Pompa vakum jeung gauge vakum: brand mancanagara / brand Cina kualitas luhur
7. gelar vakum: vakum High / vakum Sedeng
8. PLC: OMRON / Siemens / Mitsubishi
9. Suhu controller: Eurotherm / Shimaden / Honeywell
10. Thermocouple: tipe S, tipe K, tipe N
11. Recorder: Recorder Paperless / recorder kertas
12. HMI: layar simulasi / Layar rampa jeung komputer industri
13. komponén listrik:-kualitas luhur brand Cina / Schneider / Siemens

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs