menu

Imah>produk>Parabot Perlakuan Panas vakum

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Horizontal Double Chamber vakum Carburizing tungku

Horizontal Double Chamber vakum Carburizing tungku

Horizontal vakum carburizing tungku dilarapkeun pikeun carburizing na quenching kawas struktur baja (20CrMnTi, 12Cr2Ni4A, 12Cr2Ni3A, jsb), alloy tinggi carburizing baja, stainless steel (1Cr13, jsb), quenching tina baja alat jeung baja paeh, quenching na annealing of gearing. bagian, bagian leungeun baju, bagian precision, pompa glib na nozze bagian mékanis, bagian mesin precision.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
horisontal tungku carburizing vakum ieu dilarapkeun pikeun carburizing na quenching kawas struktur baja (20CrMnTi, 12Cr2Ni4A, 12Cr2Ni3A, jsb), alloy tinggi carburizing baja, stainless steel (1Cr13, jsb), quenching tina baja alat jeung paeh baja, quenching na annealing bagian gear, bagian leungeun baju. , bagian precision, pompa glib na nozze bagian mékanis, bagian mesin precision.

Spesifikasi utama

Parameter / ModélVCQ-335DVCQ-446DVCQ-557DVCQ-669DVCQ-7711DVCQ-8812DVCQ-9915D
Ukuran zone panas éféktif W × H × L (mm)300 × 300 × 500400 × 400 × 600500 × 500 × 700500 × 500 × 900700 × 700 × 1100800 × 800 × 1200900 × 900 × 1500
Kapasitas ngamuat (kg)75250400600100012001500
Daya Pemanasan (kW)487590150270360480
Suhu Maks (°C)1150 / 13501150 / 13501150 / 13501150 / 13501150 / 13501150 / 13501150 / 1350
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5± 5± 5± 5± 5
Gelar vakum (Pa)4× 10⁻¹4× 10⁻¹4× 10⁻¹4× 10⁻¹4× 10⁻¹4× 10⁻¹4× 10⁻¹
Laju Paningkatan Tekanan (Pa/h)≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65
Carburizing sedengC2H2+N2C2H2+N2C2H2+N2C2H2+N2C2H2+N2C2H2+N2C2H2+N2
Carburizing tekanan sedeng (mbar)5-205-205-205-205-205-205-20
Cara ngadalikeunMulti-pulsaMulti-pulsaMulti-pulsaMulti-pulsaMulti-pulsaMulti-pulsaMulti-pulsa
Waktu Angkutan (S)≤15≤20≤25≤30≤35≤35≤40
Média quenchingMinyak/gasMinyak/gasMinyak/gasMinyak/gasMinyak/gasMinyak/gasMinyak/gas
Parameter di luhur tiasa disaluyukeun dumasar kana syarat prosés sareng henteu dianggo salaku dasar pikeun ditampa. Skéma téknis khusus sareng perjanjian bakal lumaku.

Fitur Téknis
1. Horizontal kembar chamber tungku ieu dilengkepan hiji chamber carburizing na hiji chamber quenching. Médium quenching nyaéta pilihan numutkeun kana situasi di tempat.
2. Dina kandang bajing grafit pemanasan hearth, tungku ngonpigurasi kalawan merata nozzles pikeun injecting sedeng carburizing, pikeun mastikeun atmosfir well-disebarkeun.
3. Téknologi vakum éksklusif carburized jeung kontrol akurasi parameter carburized assure sapotong karya sebaran konsentrasi karbon pangalusna jeung kasalahan jero pangleutikna.
4. suhu luhur carburizing di 1050 ° C kahontal, nu greatly shorten jaman carburizing.
5. Quenching mobil angkutan bahan ngalir stably, mawa kaluar "full-gancang-aliran" gerakan dina waktu transportasi pondok.
6. Horizontal ganda chamber carburizing tungku ieu dikawasa ku gas pulsa, nu leuwih hadé pikeun carburizing buta-liang.
7. Ieu pakakas ramah lingkungan pitur kaamanan, béaya rendah jeung efisiensi tinggi.

Konfigurasi pilihan tina horisontal vakum Carburizing tungku
1. Struktur tungku: bouble chamber horizontal
2. tipe quenching: minyak vakum quenching / gas vakum quenching
3. Unit pompa vakum sarta gauge vakum: brand mancanagara / brand Cina kualitas luhur
4. PLC: OMRON / Siemens / Mitsubishi
5. Suhu controller: SHIMADEN / EUROTHERM / Honeywell
6. Thermocouple: tipe S, tipe K, tipe N
7. Recorder: Recorder Paperless / recorder kertas
8. HMI: layar simulasi / Layar rampa
9. komponén listrik:-kualitas luhur domestik brand / Schneider / Siemens

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs