menu

Imah>produk>Parabot Perlakuan Panas vakum

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Luhur vakum Tempering tungku

Luhur vakum Tempering tungku

tungku tempering vakum tinggi utamana dipaké pikeun vakum tempering bahan kawas alat baja, baja paeh, baja-speed tinggi, baja ultra-kakuatan, alloy titanium sanggeus quenching vakum jeung perlakuan solusi. Éta ogé pikeun annealing ulang kristalisasi sareng sepuh vakum logam non-ferrous.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Hawu tempering vakum utamina dianggo pikeun vakum tempering tina bahan kawas baja alat, baja paeh, baja-speed tinggi, baja ultra-kakuatan, alloy titanium sanggeus quenching vakum jeung perlakuan solusi. Éta ogé pikeun annealing ulang kristalisasi sareng sepuh vakum logam non-ferrous.

Spésifikasi tina High vakum Tempering tungku

Parameter / ModélHVT-335SHVT-446SHVT-557SHVT-669SHVT-7711SHVT-8812SHVT-9915S
Ukuran zone panas éféktif W × H × L (mm)300 × 300 × 500400 × 400 × 600500 × 500 × 700500 × 500 × 700700 × 700 × 1100800 × 800 × 1200900 × 900 × 1500
Kapasitas ngamuat (kg)75250400600100012001500
pemanasan daya
 (KW)
304575100150180240
Suhu Maks (°C)750750750750750750750
Kamampuan Seragam
(° C)
± 5± 5± 5± 5± 5± 5± 5
Gelar vakum (Pa)4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹4 × 10⁻¹
4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴4× 10⁻³/6 × 10⁻⁴
Laju kanaékan tekanan
 (Pa/h)
≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65
Tekanan cooling gas (bar)2222222
Parameter di luhur tiasa disaluyukeun dumasar kana syarat prosés sareng henteu dianggo salaku dasar pikeun ditampa. Skéma téknis khusus sareng perjanjian bakal lumaku.

Fitur Téknis
1. tungku horisontal, chamber tunggal, horisontal loading struktur. Cara muka panto téh pilihan nurutkeun sarat customer urang.
2. hearth diwangun ku zone pemanasan nikel-kromium lega sarta multi-lapisan insulasi panas stainless steel kalawan kinerja uniformity suhu alus.
3. Tempering réngsé dina vakum tinggi. Pagawean sanggeus perlakuan anu caang tanpa parobahan warna.
4. Sistim cooling gancang diwangun ku exchanger panas jero sarta sirkulasi cooling gas bisa éféktif nyegah komponén tina tempering brittleness.
5. Vacuum tempering tube tungku boga alat pemanasan convection, nu bisa mastikeun uniformity hawa dina kaayaan suhu low.

Konfigurasi Pilihan of High vakum Tempering tungku
1. Panto tungku: puteran; geser kabuka; vertikal ka luhur jeung ka handap,
2. Pompa vakum jeung gauge: brand mancanagara /-kualitas luhur brand Cina
3. PLC: OMRON / Siemens / Mitsubishi
4. Suhu controller: SHIMADEN / EUROTHERM / Honeywell
5. Thermocouple: tipe S, tipe K, tipe N
6. Recorder: Recorder Paperless / recorder kertas
7. HMI: layar simulasi / Layar rampa
8. komponén listrik:-kualitas luhur domestik brand / Schneider / Siemens

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs