menu

Imah>produk>Parabot Perlakuan Panas vakum

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Luhur vakum Aluminium Brazing tungku

Luhur vakum Aluminium Brazing tungku

tungku brazing aluminium vakum tinggi dilarapkeun pikeun brazing vakum bahan kawas exchanger panas, evaporator kaayaan hawa, condenser, radar anteneu grid, gelombang-pituduh tube, jsb.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Aluminium vakum tinggi tungku brazing dilarapkeun pikeun brazing vakum bahan kawas exchanger panas, evaporator kaayaan hawa, condenser, anteneu grid radar, tube pituduh gelombang, jsb


Spésifikasi High vakum Aluminium Brazing tungku

Parameter / ModélVAB-335SVAB-446SVAB-557SVAB-669S
Ukuran zone panas éféktif W × H × L (mm)300 × 300 × 500400 × 400 × 600500 × 500 × 700600 × 600 × 900
Kapasitas ngamuat (kg)200
200300400
Daya Pemanasan (kW)45457590
Max. suhu (°C)700700700700
Kasaragaman Suhu (°C)± 3± 3± 3± 3
Gelar vakum (Pa)8×10⁻⁴8×10⁻⁴8×10⁻⁴8×10⁻⁴
Tekanan Ngaronjatkeun Laju
 (Pa/h)
≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65

Parameter / ModélVAB-7711SVVAB-8812SVAB-9915SVAB-121230S
Ukuran zone panas éféktif W × H × L (mm)700 × 700 × 1100800 × 800 × 1200900 × 900 × 15001200 × 1200 × 3000
Kapasitas ngamuat (kg)800100012003000
Daya Pemanasan (kW)180210300660
Max. suhu (°C)700700700700

Kamampuan Seragam 

(° C)

± 3± 3± 3± 3
Gelar vakum (Pa)8×10⁻⁴8×10⁻⁴8×10⁻⁴8×10⁻⁴

Tekanan Ngaronjatkeun Laju 

(Pa/h)

≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65

Fitur Téknis
1.The aluminium brazing struktur tungku tube nyaeta horizontal, chamber tunggal jeung loading horisontal.
2.The tungku hearth diwangun ku sababaraha zona, lega nikel-kromium alloy manaskeun sarta sababaraha lapisan insulasi panas stainless steel, nu ngabogaan uniformity hawa alus.
3.The inlet Sistim vakum ieu ngonpigurasi kalawan gas condensate steering alat jeung filter alat kempelan, nyegah las uap polluting pompa vakum.
4.Unique téhnologi insulasi pungkur assures aréa radiasi gedé jeung kinerja insulasi hadé.

Konfigurasi pilihan tina High vakum Aluminium Brazing tungku
1.Turnace tipe panto: on-line / off-line, vertikal luhur jeung ka handap, puteran
2.Vacuum pompa na gauge: brand asing /-kualitas luhur brand Cina
3.PLC: OMRON / Siemens / Mitsubishi
4. Suhu controller: SHIMADEN / EUROTHERM / Honeywell
5.Thermocouple: tipe S, tipe K, tipe K
6.Recorder: Paperless recorder / recorder kertas
7.HMI: Layar simulasi / Layar rampa sareng komputer industri
komponén 8.Electric:-kualitas luhur brand Cina / Schneider / Siemens

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs