menu

Imah>produk

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

  • Tungku Lebur Induksi Vakum (VIM)
    Tungku Lebur Induksi Vakum (VIM)

    Tungku lebur induksi vakum nyaéta tungku anu ngadopsi prosés metalurgi lebur sareng ngabentuk baja biasa, baja khusus, alloy suhu luhur, alloy precision, logam non-ferrous, magnet permanén bahan bumi jarang, silikon industri sareng bahan sanésna dina vakum atanapi atmosfir pelindung. kalayan ngagunakeun prinsip médan éléktromagnétik bolak-balik pikeun ménta arus eddy panas dina bahan anu diolah.

    MACA DEUI
  • Bubuk Galunggung Titanium
    Bubuk Galunggung Titanium

    ACME ngagunakeun métode PREP, nu ngagunakeun logam atawa alloy salaku éléktroda consumable, sarta dina gaya centrifugal ngahasilkeun bubuk logam buleud. Metoda ieu ngahindarkeun slug sareng kontak

    MACA DEUI
  • Bubuk Aloi Suhu Tinggi Bulat
    Bubuk Aloi Suhu Tinggi Bulat

    ACME ngagunakeun métode PREP, nu ngagunakeun logam atawa alloy salaku éléktroda consumable, sarta dina gaya centrifugal ngahasilkeun bubuk logam buleud. Metoda ieu ngahindarkeun slug sareng kontak

    MACA DEUI
  • Bulat Alloy basis kobalt Bubuk
    Bulat Alloy basis kobalt Bubuk

    ACME ngagunakeun métode PREP, nu ngagunakeun logam atawa alloy salaku éléktroda consumable, sarta dina gaya centrifugal ngahasilkeun bubuk logam buleud. Metoda ieu ngahindarkeun slug sareng kontak

    MACA DEUI
  • Bubuk Aluminium Alloy Bubuk
    Bubuk Aluminium Alloy Bubuk

    ACME ngagunakeun métode PREP, nu ngagunakeun logam atawa alloy salaku éléktroda consumable, sarta dina gaya centrifugal ngahasilkeun bubuk logam buleud. Metoda ieu ngahindarkeun slug sareng kontak

    MACA DEUI
  • bubuk SS, bubuk stainless steel, bubuk logam lapisan, bubuk alloy
    bubuk SS, bubuk stainless steel, bubuk logam lapisan, bubuk alloy

    ACME ngagunakeun métode PREP, nu ngagunakeun logam atawa alloy salaku éléktroda consumable, sarta dina gaya centrifugal ngahasilkeun bubuk logam buleud. Metoda ieu ngahindarkeun slug sareng kontak

    MACA DEUI
location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal. Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami