menu

Imah>produk>Bubuk Metallurgy Industrial Equipment pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Vakum Debinding na Sintering tungku

Vakum Debinding na Sintering tungku

Vakum debinding na sinter tungku utamana cocog pikeun debinding na sinter prosés alloy tungsten, alloy beurat, alloy moly, alloy titanium jeung bahan carbide cemented. The vakum debinding sitering tungku dipaké pikeun PEG, parafin jeung map karét nyoplokkeun. Éta ogé tiasa ngalakukeun sinter vakum, sinter tekanan parsial sareng prosés sinter tekanan minor.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Vakum debinding jeung tungku sinter utamana cocog pikeun debinding na sinter prosés alloy tungsten, alloy beurat, alloy moly, alloy titanium jeung bahan carbide cemented. The vakum debinding sitering tungku dipaké pikeun PEG, parafin jeung map karét nyoplokkeun. Éta ogé tiasa ngalakukeun sinter vakum, sinter tekanan parsial sareng prosés sinter tekanan minor.

Spésifikasi vakum Debinding na Sinter tungku

SpecModelVDSF-030306VDSF-040408VDSF-040415VDSF-050520
Ukuran Zona Gawé W×H×L (mm)300 × 300 × 600400 × 400 × 800400 × 400 × 1500500 × 500 × 2000
Max.Weight (kg) (teu hartosna beurat beban sabenerna)100200400900
Suhu maksimum (°C)1550155015501550
Kasaragaman Suhu (°C)± 4± 4± 5± 5
Daya Pemanasan (kW)7590120220
Vakum Pamungkas (Pa)1111
Laju Paningkatan Tekanan (Pa/h)≤0.67≤0.67≤0.67≤0.67
Gas debindingAr/N2/H2Ar/N2/H2Ar/N2/H2Ar/N2/H2
Parameter di luhur bisa disaluyukeun kana sarat prosés, aranjeunna henteu sakumaha standar ditampa, spésifikasi jéntré. bakal dinyatakeun dina usulan téknis sareng perjanjian.

Fitur Téknis
1. Husus dirancang debinding muffle ieu diadopsi ku sealing alus tur lengkep meungkeut removable, nyegah jero komponén polusi.
2. Cai mibanda fungsi slow vakum, vakum pre-sinter, minor tekanan négatip debinding, TOWAC debinding jeung minor tekanan positif debinding.
3. tungku adopts struktur refractory canggih jeung bahan, nu ciri kinerja insulasi alus tur nyerep panas kirang. Éta tiasa ngahémat langkung ti 20% énergi dibandingkeun sareng desain samemehna.
4. Vakum debinding na tungku sinter jalan ku ngagunakeun operasi layar toél jeung kontrol sentral PLC, nu ngajadikeun operasi basajan tur dipercaya.
5. The vakum debinding sitering tungku ngagunakeun struktur zone panas husus jeung desain elemen pemanasan, assuring uniformity hawa alus.
6.The tungku boga fungsi leuwih suhu sarta leuwih tekanan alarem sesar, panyalindungan tekanan otomatis mékanis jeung interlocking, nu ngabentuk tungku kacida aman.
7. Cai mibanda operasi kadali jauh, diagnosis gangguan jauh jeung fungsi update program jauh.

Konfigurasi Pilihan of vakum Debinding na Sinter tungku
1. panto tungku: hinge ngarobah tipe, manual kedap / otomatis konci-ring kedap
2. Wadah tungku: Sadaya baja karbon / Lapisan jero stainless steel / Total stainless steel
3. Zona panas tungku: Karbon lemes dirasakeun + Hard komposit dirasakeun / sadayana karasa komposit karasa
4. bahan manaskeun: isostatic pencét grafit
5. 5. Bahan muffle: ukuran rupa grafit / isostatic pencét grafit
6. Prosés kontrol gas: Volume / massa flow-meter, nilai manual / nilai otomatis, brand asing / brand Cina
7. Pompa vakum sarta gauge: brand asing / brand Cina
8. Beban treuk: roller tipe / tipe garpu
9. Panel operasi: layar simulasi / layar rampa / komputer industri
10. PLC: OMRON / Siemens
11. Suhu controller: SHIMADEN / EUROTHERM
12. Thermocouple: tipe C (tungsten malapah/Moly malapah/keramik malapah)
13. Recorder: Paperless recorder / recorder kertas, brand Asing / brand Cina
14. komponén listrik: CHINT / Schneider / Siemens

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs