menu

Imah>produk>Bubuk Metallurgy Industrial Equipment pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Tungku Baja Beubeur

Tungku Baja Beubeur

Steel sabuk tungku utamana dilarapkeun pikeun ngurangan bubuk Fe, bubuk Cu, bubuk Co, bubuk Ni, bubuk W, bubuk Mo, jsb Ieu ogé bisa dipaké pikeun calcination uyah logam kawas formate kobalt na APT.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Tungku sabuk baja utamana dilarapkeun pikeun ngurangan bubuk Fe, bubuk Cu, bubuk Co, bubuk Ni, bubuk W, bubuk Mo, jsb Ieu ogé bisa dipaké pikeun calcination uyah logam kawas formate kobalt na APT. 

Spésifikasi tungku Beubeur Steel

SpecModelSBF-610/80-5SBF-1220/80-6SBF-1500/100-10
Ukuran Sabuk (mm)61012201500
Muffle (mm)8080100
Zona pemanasan tina tungku réduksi sabuk baja561
Panjang kamar pemanasan (mm60001000017000
Suhu maksimum (°C)980980980
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5
Daya Pemanasan (kW)180450900
Gas prosésAr/N2/H2/ COAr/N2/H2/ COAr/N2/H2/ CO
Ukuran Total (L×W×H)(mm)21000 × 1900 × 230030000 × 2800 × 260045000 × 3400 × 2800
Spésifikasi di luhur ditetepkeun dumasar kana prosés réduksi bubuk Fe. Parameter di luhur bisa disaluyukeun kana sarat prosés, aranjeunna henteu sakumaha standar ditampa, spésifikasi jéntré. bakal dinyatakeun dina usulan téknis sareng perjanjian.

Fitur Téknis
1. Produksi kontinyu pitur konsumsi énérgi lemah sareng kapasitas produksi badag.
2. The tungku tanpa parahu na sudut maot ensures uniformity hawa alus, réduksi lengkep jeung kualitas luhur.
3. Steel tungku ngurangan sabuk anu ngonpigurasi kalawan loading otomatis pinuh sarta operasi unloading, nu ngajadikeun kualitas produk stabil sarta gaya kuli low.
4. tungku ieu dilengkepan sistem daur ulang gas, nu bisa ningkatkeun efisiensi gas sarta nurunkeun konsumsi gas.
5. Cai mibanda fungsi operasi kadali jauh, diagnosis gangguan jauh jeung fungsi update program jauh.

Konfigurasi pilihan tina Steel Beubeur tungku
1. bahan Refractory: serat aluminium silikat / alumina serat keramik / bata alumina tinggi
2. Heater material: 0Cr21Al6Nb/0Cr27Al7Mo2
3. Bahan muffle: SUS304 / SUS310S / SiC + SiN
4. Tipe Sealing: curtain gas + curtain seuneu sealing / sealing cai
5. Panel operasi: layar simulasi / layar rampa / komputer industri
6. PLC: OMRON / Siemens
7. Suhu controller: SHIMADEN / EUROTHERM
8. Thermocouple: tipe C / tipe K / tipe N
9. Recorder: Paperless recorder / recorder kertas, brand Asing / brand Cina
10. komponén listrik: CHINT / Schneider / Siemens

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs