menu

Imah>produk>Bubuk Metallurgy Industrial Equipment pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Bolong Beubeur Sinter tungku

Bolong Beubeur Sinter tungku

Bolong sabuk sinter tungku utamana dipaké pikeun sinter suhu luhur bubuk metallurgy ferrous jeung bagian tambaga, kayaning bearing minyak, gear, plat clutch, bushing, leungeun baju, jsb.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
tungku sinter sabuk bolong utamana dipaké pikeun sinter suhu luhur bubuk metallurgy ferrous jeung tambaga, kayaning bearing minyak, gear, plat clutch, bushing, leungeun baju, jsb


Spésifikasi sabuk bolong Tungku Sinter

SpecModelMBSF-300/100-7MBSF-460/100-7MBSF-610/125-7
Sabuk (mm)300460610
Muffle (mm)90100125
Zona manaskeun777
Panjang zone pemanasan (mm)4000 + 52004500 + 56004600 + 6000
Suhu maksimum (°C)115011501150
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5
Daya Pemanasan (kW)120250320
Gas prosés tina sabuk bolong tungku sinteringN2/ 3H2+N2/H2/ CH4N2/ 3H2+N2/H2/ CH4N2/ 3H2+N2/H2/ CH4
Konsumsi gas (m³ / h)152030
Ukuran total L×W×H (mm)21000 × 1500 × 180023500 × 1700 × 190023500 × 1900 × 2000
Spésifikasi di luhur ditetepkeun dumasar kana bagian sinter ferrous. Parameter di luhur bisa disaluyukeun kana sarat prosés, aranjeunna henteu sakumaha standar ditampa, spésifikasi jéntré. bakal dinyatakeun dina usulan téknis sareng perjanjian.

Fitur Téknis
1. tungku geus ngonpigurasi kalawan sistem panyabutan map gancang RBO sakumaha diperlukeun.
2. tipe Module unsur pemanasan dipaké, nu merenah pikeun pangropéa sarta ngagantian tanpa eureun tungku. 
2. Sadaya struktur serat refractory ngajamin laju pemanasan gancang sarta konsumsi énergi kirang. 
3. bolong sabuk sintering tungku ngagunakeun nongkrong struktur hateup, nu merenah pikeun pangropéa sarta ngagantian of muffle. 
4. Sistim cooling gancang sadia nu utamana pikeun hardening bahan ferrous. 
5. Cai mibanda fungsi operasi kadali jauh, diagnosis gangguan jauh jeung fungsi update program jauh.

Konfigurasi pilihan tina bolong Beubeur Sinter tungku
1. bahan Refractory: serat aluminium silikat / serat keramik dirasakeun
2. Bahan manaskeun: 0Cr21Al6Nb, 0Cr27Al7Mo2
3. bahan Muffle: SiC + SiN / baja tahan panas
4. Bahan sabuk bolong: SUS310S, SUS314, SUS304 
5. Prosés kontrol gas: Volume / massa flow-meter, nilai manual / nilai otomatis, brand asing / brand Cina
6. Panel operasi: layar simulasi / layar rampa / komputer industri
7. PLC: OMRON / Siemens
8. Suhu controller: SHIMADEN / EUROTHERM 
9. Thermocouple: tipe C / tipe K / tipe N (tungsten malapah / Moly malapah / malapah keramik)
10. Recorder: Paperless recorder / recorder kertas, brand Asing / brand Cina
11. komponén listrik: CHINT / Schneider / Siemens

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs