menu

Imah>produk>Bubuk Metallurgy Industrial Equipment pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Suhu luhur Rotary Calcination / réduksi tungku

Suhu luhur Rotary Calcination / réduksi tungku

tungku usaha Rotary utamana dipaké pikeun calcination uyah logam jeung prosés réduksi oksida logam, kayaning APT calcination, réduksi tungsten bulao, jsb

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
tungku usaha Rotary utamana dipaké pikeun calcination uyah logam jeung prosés réduksi oksida logam, kayaning APT calcination, réduksi tungsten bulao, jsb


Spésifikasi tina Suhu Tinggi Rotary Calcination/Tungku réduksi

SpecModelRF-400-4(G)RF-600-5(G)RF-800-6(G)
Diaméter pipah (mm)400600800
Zona manaskeun456
Panjang chamber pemanasan (mm)560065008000
Suhu maksimum (°C)105010501050
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5
Métode pemanasanListrik/gas alam
Gas prosés tina tungku réduksi RotaryAr/N2/H2/ NH3
Ukuran total L×W×H (mm)12000 × 4000 × 400014000 × 5000 × 450016500 × 5500 × 4500
Spésifikasi di luhur ditetepkeun dumasar kana prosés réduksi bubuk tungsten. spésifikasi ieu bisa disaluyukeun jeung sarat prosés, aranjeunna henteu sakumaha standar ditampa, spésifikasi rinci. bakal dinyatakeun dina usulan téknis sareng perjanjian.

Fitur Téknis
1. The tungku ngurangan usaha Rotary ngagunakeun tube usaha Rotary nu bakal ngahasilkeun fluidity bubuk alus.
2. The loading intermittent na unloading tipe assures kinerja sealing alus sarta konsumsi gas low kalawan daur ulang gas.
3. pinuh otomatis loading na unloading geus sadia, nu assures kualitas produk stabil sarta gaya kuli low.
4. Tungku boga fungsi operasi kadali jauh, diagnosis gangguan jauh jeung fungsi update program jauh.

Konfigurasi pilihan tina tungku usaha Rotary
1. bahan Refractory: serat aluminium silikat / alumina serat keramik / bata alumina tinggi
2. Bahan manaskeun: 0Cr21Al6Nb, 0Cr27Al7Mo2
3. Bahan pipah: SUS304/SUS310S/RA330/RA600
4. Tipe Sealing: ngeusian sealing / grafit + sealing logam
5. Loading tipe: dahar vakum / dahar Geter / dahar manual
6. Panel operasi: layar simulasi / layar rampa / komputer industri
7. PLC: OMRON / Siemens 
8. Suhu controller: SHIMADEN / EUROTHERM 
9. Thermocouple: tipe C / tipe S / tipe N
10. Recorder: Paperless recorder / recorder kertas, brand Asing / brand Cina
11. komponén listrik: CHINT / Schneider / Siemens

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs