menu

Imah>produk>Bubuk Metallurgy Industrial Equipment pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Otomatis Suhu Sinter / Carburizing / tungku Grahitization

Otomatis Suhu Sinter / Carburizing / tungku Grahitization

tungku carburizing otomatis utamana dipaké pikeun carburizing bubuk tungsten, réduksi tina powders logam, sintering tina alloy tambaga tungsten sarta sintering of tungsten jeung alloy beurat moly.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
otomatis tungku carburizing utamana dipaké pikeun carburizing bubuk tungsten, ngurangan powders logam, sintering of tungsten alloy tambaga jeung sintering of tungsten jeung moly alloy beurat.


Spésifikasi tina Sinter Suhu Tinggi otomatis / Carburizing / tungku Grahitization

SpecModelAMH-150/230-3AMH-300/160-3AMH-300/230-6
Ukuran muffle (W × H) (mm)150 × 230300 × 160300 × 230
Zona pemanasan tina tungku tube carburizing otomatis336
Panjang chamber pemanasan320032006400
Suhu maksimum (°C)1600 / 23001600 / 23001600 / 2300
Kasaragaman suhu (°C)± 5± 5± 5
Daya pemanasan (kW)120150360
Gas prosésN2/ 3H2+N2/H2/ArN2/ 3H2+N2/H2/ArN2/ 3H2+N2/H2/Ar
Spésifikasi luhur anu defied nurutkeun prosés carburizing bubuk tungsten. spésifikasi ieu bisa disaluyukeun jeung sarat prosés, aranjeunna henteu sakumaha standar ditampa, spésifikasi rinci. bakal dinyatakeun dina usulan téknis sareng perjanjian.

Fitur Téknis
1. tungku ngagunakeun husus dirancang komponén pemanasan moly, nu ciri suhu luhur sarta hirup layanan panjang.
2. The loading intermittent na unloading tipe assures kinerja sealing alus sarta konsumsi gas low. 
3. tungku tube carburizing otomatis ieu ngonpigurasi kalawan ngecas parahu otomatis pinuh, parahu ngadorong, unloading sarta parahu dumping jasa, nu ensures kualitas stabil sarta gaya kuli low.
4. Tungku boga fungsi operasi kadali jauh, diagnosis gangguan jauh jeung fungsi update program jauh.

Konfigurasi pilihan tina tungku Carburizing otomatis
1. bahan Refractory: bata alumina / serat aluminium silikat / serat keramik dirasakeun
2. bahan manaskeun: suhu luhur moly doped kalawan alloy La
3. bahan Muffle: keramik aluminium oksida
4. Prosés kontrol gas: Volume / massa flow-meter, nilai manual / nilai otomatis, brand asing / brand Cina
5. Panel operasi: layar simulasi / layar rampa / komputer industri
6. PLC: OMRON / Siemens
7. Suhu controller: SHIMADEN / EUROTHERM 
8. Thermocouple: tipe C (tungsten malapah/Moly malapah/keramik malapah)
9. Recorder: Paperless recorder / recorder kertas, brand Asing / brand Cina
10. komponén listrik: CHINT / Schneider / Siemens

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs