menu

Imah>produk>Parabot Pyrolysis Termal Runtah Padet Organik

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Alat daur ulang pirolisis termal batré (tipe sabuk)

Alat daur ulang pirolisis termal batré (tipe sabuk)

Téknologi konci "shredding na crushing + drying éléktrolit-suhu low + pyrolysis organik + separation + multi-nilai luhur roasting logam", kayaning multi-tahap perlakuan komposit, kontrol tepat widang hawa sarta médan aliran, operasi otomatis kontinyu pakakas. sarta perlakuan kolaborasi multi polutan dina prosés réaksi, geus dimekarkeun. Hiji sistem prosés digabungkeun jeung inti "drying hawa low of éléktrolit, pyrolysis zat organik jeung roasting logam nilai luhur" diadegkeun, nu bisa ngawujudkeun tujuan prosés "batré kakuatan runtah → separation lengkep bubuk hideung, tambaga jeung aluminium. , sarta ékstraksi prioritas litium ku roasting bubuk hideung".


panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

Panjelasan Produk 

Téknologi konci "shredding na crushing + drying éléktrolit-suhu low + pyrolysis organik + separation + multi-nilai luhur roasting logam", kayaning multi-tahap perlakuan komposit, kontrol tepat widang hawa sarta médan aliran, operasi otomatis kontinyu pakakas. sarta perlakuan kolaborasi multi polutan dina prosés réaksi, geus dimekarkeun. Hiji sistem prosés digabungkeun jeung inti "drying hawa low of éléktrolit, pyrolysis zat organik jeung roasting logam nilai luhur" diadegkeun, nu bisa ngawujudkeun tujuan prosés "batré kakuatan runtah → separation lengkep bubuk hideung, tambaga jeung aluminium. , sarta ékstraksi prioritas litium ku roasting bubuk hideung".


Prosés:

proses

 

Prosés pirolisis ngagunakeun instability termal bahan organik pikeun panas bahan dina atmosfir non-oksigén pikeun volatilize atawa decompose organik kayaning éléktrolit jeung kertas diafragma dina suhu luhur.



parameter teknis

model

SBF-1500/200-14

Jenis bahan baku

bahan crushing batré litium, granules aluminium, bahan bubuk batré, batré bubuk éléktroda baseuh, fosfat beusi litium lambar katoda runtah

Kaluaran taunan

Disaluyukeun luyu jeung kaluaran perlakuan

Laju ngaleupaskeun organik

≥99.5%

eusi oksigén

< 1%

Jenis pemanasan

Pemanasan listrik / Gas

Suhu pirolisis

150-700 ℃ (bisa dikontrol)

Kasaragaman suhu wewengkon bagian jero tungku

± 5 ℃

Rohangan lantai

Kira-kira. 600㎡(kaluaran taunan: 10,000ton)

patuh émisi

knalpot nyaéta patuh kana standar émisi pangluhurna lokal proyék


Fitur sarta kaunggulan

Parabot kalawan automation tinggi

Laju panyabutan tinggi organik

Kualitas luhur produk-nilai luhur

Patuh standar émisi Éropa sareng Amérika



panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs