menu
wartos

wartos

Imah>wartos

Hiji gambar ngartos tungku las difusi vakum

2022-07-14

1. Vakum difusi las: vakum difusi las nujul kana metoda las numana komponén napel raket disimpen dina suhu jeung tekanan nu tangtu pikeun hiji periode waktu dina lingkungan vakum, ku kituna atom antara surfaces kontak diffuse silih ka ngabentuk sambungan. Ieu mah ngan saukur bisa ngawujudkeun sambungan antara jenis sarua bahan logam dissimilar, tapi ogé ngawujudkeun sambungan antara logam jeung bahan keramik, bahan komposit jeung saterusna.

las difusi vakum

2. Kaunggulan tina las difusi vakum:

  • hawa las lemah sareng rupa-rupa bahan lumaku. Salila las difusi, matriks henteu ngalembereh atanapi overheat, anu tiasa ngawujudkeun sambungan bahan anu hese dihontal ku cara anu sanés.

  • kakuatan las tinggi jeung kualitas gabungan alus. Struktur sareng kinerja gabungan anu dilas caket sareng bahan dasar, sareng kualitas gabungan stabil.

  • Prosés las téh irreplaceable. Komponén kalawan struktur kompléks jeung béda ketebalan badag bisa dilas, sarta sababaraha welds bisa dilas dina waktos anu sareng.

  • deformasi las leutik, cocog pikeun pembuatan struktur-fungsi produk precision terpadu.


3.Prosés formasi vakum difusi las gabungan:

Majelis dina suhu kamar

Majelis dina suhu kamar

tahap 1: Kontak deformasi

Deformasi sawenang tina partikel permukaan (kasar mikroskopis) jeung film pikeun ngabentuk darajat awal kontak mékanis.

Panggung 1 Kontak deformasi

Tahap 2: Transisi Antarmuka Difusi

Antarbeungeutna deforms kana waktu, salajengna ngabentuk antarbeungeut kedap dina panganteur nu.

Tahap 2 Difusi Interface Transisi

tahap 3: ilangna interfaces jeung liang

Ku neraskeun diffuse, sambungan kabentuk ieu salajengna strengthened, beungeut sambungan teguh ieu enlarged, liang panganteur dileungitkeun, sarta organisasi gabungan sarta komposisi homogenized.

tahap 3 Leungitna interfaces jeung liang


4.The faktor prosés utama mangaruhan vakum difusi las

  • Suhu: mangaruhan laju difusi atom, anu dina gilirannana mangaruhan kakuatan gabungan weld, umumna 0.5 nepi ka 0.8 kali titik lebur bahan.

  • Tekanan: Ngalegaan aréa kontak éféktif substrat jeung ngamajukeun deformasi palastik tina beungeut gabungan.

  • Gelar vakum: degassing, anti oksidasi, sarta ngaronjatkeun kinerja weldment.

  • Waktos difusi: Waktu difusi anu pas ngabantosan ningkatkeun kaseragaman jaringan gabungan.


5. syarat ketat pikeun alat las difusi vakum:

  • Interval pemanasan efektif anu cekap

  • Gelar vakum anu luhur

  • Akurasi kontrol suhu luhur

  • Alus uniformity suhu tungku

  • Akurasi kontrol tekanan tinggi

  • Alatna aman sareng dipercaya


Tungku las difusi vakum mangrupikeun instrumen presisi anu penting.

Pamakéan bener tina tungku las difusi vakum muterkeun hiji peran penting dina mastikeun kualitas las difusi, prolonging umur alat jeung ngurangan biaya produksi.

Kontrol multi-tahap akurasi tekanan, adaptasi diri tina sirah tekanan sareng promosi lapangan mangrupikeun arah pangembangan tungku las difusi vakum di hareup.


6. Aplikasi tina tungku las difusi vakum

6.1 Bahan Logam

Bahan anu sami: difusi vakum dilas titanium alloy bilah panyaarah kerung sareng pelat cai-cooled alloy aluminium dianggo pikeun sistem aero-mesin sareng sistem penyejukan hawa masing-masing.

Titanium alloy wilah fairing kerung

Bahan anu béda: komponén bimetallic dibentuk ku las difusi vakum tambaga sareng baja seueur dianggo salaku silinder pompa hidrolik, panci distribusi minyak, jaket minyak pangeboran batubara, rotors bimetallic, jsb.

pan distribusi minyak

6.2 Bahan nonlogam

bahan:

  • keramik α-Al2O3 jeung nikel logam; 

  • alloy tinggi-éntropi CoCrFeMnNi na stainless steel;

  • WC-Co cemented carbide sarta aluminium, jsb .; 

  • sanyawa intermetallic Ni3Al, alloy kristal tunggal, jsb.

aplikasi: bungkusan éléktronik; bagian struktural suhu luhur, jsb.

Fitur: Nungkulan bédana antara bahan sareng ngagabungkeun sipat anu saé pikeun ngalegaan rentang aplikasi bahan.


7. vakum difusi las Equipment

7.1 Diagram struktur tungku las difusi vakum

Diagram struktur tungku las difusi vakum

7.2 Kaunggulan tina ACME vakum difusi las tungku

  • Pencét dihijikeun sareng kamar pemanasan.

  • Precision tinggi kontrol tekanan sarta kadali kapindahan, sarta reliabiliti parabot alus.

  • Kasaragaman anu hadé tina suhu tungku sareng kualitas luhur produk las difusi.

  • cooling konvensional sarta cooling gancang anu pilihan, sarta alat-alat ngabogaan applicability kuat.

  • The indenter is easy to install and disassemble, and it can also be used as an independent tungku brazing without pressurization, and the equipment has strong versatility.

Parabot Las Difusi Vakum (2)

7.3 Fitur teknis ACME vakum difusi las tungku

  • Unsur pemanasan dimodulasi, dikawasa ku program multi-tahap PID, sareng keseragaman suhu anu saé.

  • Dilengkepan 0.001 kelas sensor tekanan diimpor Jerman, akurasi kontrol tekanan tinggi; dilengkepan 10um-precision tinggi sensor kapindahan, kontrol kapindahan akurat;

  • Sistim kontrol tekanan suplemén bebas pikeun mastikeun tekanan konstan akurat pompa difusi.

  • Struktur sealing dinamis profésional ensures operasi stabil dina vakum sarta tekanan tinggi tanpa leakage.

  • Médan tekanan diverifikasi ku simulasi unsur terhingga, indenter luhur / handap boga margin kaamanan cukup, euweuh deformasi slight dina suhu luhur, sarta beungeut dasar workpiece dipencet datar.

location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs