menu

Imah>produk>Bahan Anyar

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Bubuk Galunggung Molding

Bubuk Galunggung Molding

ACME ngagunakeun métode PREP, nu ngagunakeun logam atawa alloy salaku éléktroda consumable, sarta dina gaya centrifugal ngahasilkeun bubuk logam buleud. Metoda ieu ngahindarkeun slug jeung kontak jeung bahan refractory, ngaleungitkeun pangotor non-logam, sarta ngahasilkeun purity tinggi bubuk buleud.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

Molding buleud Paduan Bubuk


kelasKomposisi kimiaProduk StandarDistribusi Ukuran Partikel
Unsur UtamaUnsur NajisStandar NasionalAS Standar

GP1 (17-4PH)

Kr: 15.00-17.50

Cu: 3.00-5.00

Ni: 3.00-5.00

Bungbulang: ≤1.0

Fe: Bal


Nb: 0.15-0.45

Si: ≤1.0 

Mo: ≤0.50 

C: ≤0.07 

O: ≤0.05



A708

15-45μm 

15-53μm 

53-120μm 

53-150μm

PH1 (15-5PH)

Kr: 14-15.5

N: 3.5-5.5

Cu: 2.5-4.5

Nb: 0.15-0.45

Fe: Bal


Bungbulang: ≤1.00 

Si: ≤1.00 

C: ≤0.07 

P: ≤0.04 

S: ≤0.03 

O: ≤0.05



15-45μm 

15-53μm 

53-120μm 

53-150μm

2Kr13

Kr: 12-14

C: 0.16-0.25

Bungbulang: ≤1

N: ≤0.6 

Fe: Bal  

Si: ≤1 

P: ≤0.035 

S: ≤0.03  

O: ≤0.05


GB / T 3620.1-2007

15-45μm 

15-53μm 

53-120μm 

53-150μm

18Ni300 

(Ms1)

Ni: 17.0-19.0

Co: 8.5-9.5 

Mo: 4.5-5.2 

Ti: 0.6-0.8 

Al: 0.05-0.15 

Cr: ≤0.3 

Fe: Bal


Bungbulang: ≤0.1 

Si: ≤ 0.1 

C: ≤0.03 

P: ≤0.01 

S: ≤0.01 

O: ≤0.05



F1527

15-45μm 

15-53μm 

53-120μm 

53-150μm

H13

Kr: 4.75-5.50

Mo: 1.10-1.20

V: 0.80-1.20

Fe: Bal


C: 0.32-0.45

Si: 0.80-1.20

Bungbulang: 0.20-0.50

P: ≤0.030

S: ≤0.03

O: ≤0.05

GB / T 1299-2014

15-45μm 

15-53μm 

53-120μm 

53-150μm

1.2709

Cr: ≤0.25

Mo: 4.5-5.2

Ni: 17.0-19.0

Ti: 0.8-1.2

Co: 8.5-10

Fe: Bal

C: ≤0.03

Si: ≤0.41

Bungbulang: ≤0.15

P: ≤0.01

S: ≤0.01

O: ≤0.05



15-45μm 

15-53μm 

53-120μm 

53-150μm

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
WhatsApp
+ 86 151 1643 6885
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs