menu

Imah>produk>Bahan Anyar

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Bubuk Aluminium Alloy Bubuk

Bubuk Aluminium Alloy Bubuk

ACME ngagunakeun métode PREP, nu ngagunakeun logam atawa alloy salaku éléktroda consumable, sarta dina gaya centrifugal ngahasilkeun bubuk logam buleud. Metoda ieu ngahindarkeun slug jeung kontak jeung bahan refractory, ngaleungitkeun pangotor non-logam, sarta ngahasilkeun purity tinggi bubuk buleud.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

Aluminium buleud Paduan Bubuk


kelasKomposisi kimiaProduk StandarDistribusi Ukuran Partikel
Unsur UtamaUnsur NajisStandar NasionalAS Standar

AlSi10 Mg 

(ZL104)

Si: 10-11

Mg: 0.4-0.45 Fe: 0.14-0.55

Ku: <0.05

Bungbulang: <0.01-0.45

Al: Bal


Ni: <0.01-0.05

Zn: <0.01-0.1

Pb: <0.01-0.05

Sn: <0.01-0.05

Ti: <0.01-0.15

O: <0.05

GB / T 1173-2013

15-45μm 

15-53μm 

53-120μm 

53-150μm

AlSi12 

(ZL102)

Fe: ≤0.25 

Bungbulang: ≤0.1 

Si: 11.00-13.00

Zn: ≤0.2 

Al: Bal

Cu: ≤0.3 

Mg: ≤0.1 

Pb: ≤0.02 

Sn: ≤0.02 

O: <0.05

GB / T 1173-2013

15-45μm 

15-53μm 

53-120μm 

53-150μm

AlSi7 Mg 

(ZL101)

Si: 6.5-7.5

Mg: 0.25-0.45

Al: Bal


O: <0.05


GB / T 1173-2013

15-45μm 

15-53μm 

53-120μm 

53-150μm

7A04

Cu: 1.4-2.0

Bungbulang: 0.2-0.6

Mg: 1.8-2.8

Kr: 0.1-0.25

Zn: 5.0-7.0

Al: Bal


Si: 0.5

Fe: 0.5

Ti: 0.1

O: <0.05

Res Unggal: 0.05

Total Rés: 0.1


GB / T 3190-2008

15-45μm 

15-53μm 

53-120μm 

53-150μm

2A12

Cu: 3.8-4.9

Bungbulang: 0.3-0.9

Mg: 1.2-1.8

Al: Bal


Si: 0.5

Fe: 0.5

Ni: 0.1

Zn: 0.3

Ti: 0.15

O: <0.05

Res Unggal: 0.05

Total Rés: 0.1


GB / T 3190-2008

15-45μm 

15-53μm 

53-120μm 

53-150μm

2A14

Cu: 3.9-4.8

Bungbulang: 0.4-1.0

Mg: 0.4-0.8

Si: 0.6-1.2

Al: Bal

Fe: 0.7

Ni: 0.1

Zn: 0.3

Ti: 0.15

O: <0.05

Res Unggal: 0.05

Total Rés: 0.1

GB / T 3190-2008

15-45μm 

15-53μm 

53-120μm 

53-150μm

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs