menu

Imah>produk>bahan karbon purity tinggi jeung komponén grafit coated

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

bubuk karbon purity tinggi

bubuk karbon purity tinggi

Bahan anoda ion litium, reaktor grafit nuklir, kristal tunggal SiC, inten buatan, moxanite, grafit nuklir

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

range Aplikasi:

Bahan anoda ion litium, reaktor grafit nuklir, kristal tunggal SiC, inten buatan, moxanite, grafit nuklir


Kinerja produk sareng ciri:

  • Purity produk ≥99.9999% (6N); 

  • bubuk grafit purity tinggi boga stabilitas alus, gelar luhur graphitization, sarta kirang najis; 

  • Granularity jeung tipe bisa ngaropéa nurutkeun pamaké.

Pamakéan utama produk:

  • Sintésis bubuk SiC purity tinggi jeung fase solid bahan carbide sintétik lianna

  • Tumuwuh inten

  • Bahan konduksi panas anyar pikeun produk éléktronik

  • Bahan katoda luhur-tungtung pikeun batré litium

  • Sanyawa logam mulia ngabalikeun bahan baku


Indéks teknis:

Indéks kinerjaunitNilai angka
Nilai angka/≥99.9999wt %(6N)
Dénsitas geterg / cm30.85-1.0
Kapadetan leupasg / cm30.45-0.6
Ukuran partikel-20~+50 bolongngaropéa nurutkeun customer

sarat

-100 jaring
-200 jaring
-300 jaring
-400 jaring



panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
WhatsApp
+ 86 151 1643 6885
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs