menu

Imah>produk>bahan karbon purity tinggi jeung komponén grafit coated

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

  • palapis TaC purity tinggi
    palapis TaC purity tinggi

    TaC mangrupikeun jinis bahan keramik tahan suhu ultra luhur, anu ngagaduhan stabilitas suhu anu langkung saé tibatan SiC salaku palapis ablative, palapis résistansi oksidasi, palapis tahan tahan.

    MACA DEUI
  • palapis SiC purity tinggi
    palapis SiC purity tinggi

    SiC mibanda sipat fisik jeung kimia alus teuing,. Éta henteu ngan ukur tiasa disinter salaku bahan fungsional struktural, tapi ogé janten Persiapan palapis komposit ku CVD.

    MACA DEUI
  • Toner kemurnian tinggi
    Toner kemurnian tinggi

    Bahan anoda ion litium, reaktor grafit nuklir, kristal tunggal SiC, inten buatan, moxanite, grafit nuklir

    MACA DEUI
    location
    ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
    Phone
    + 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
    E-mail
    peuntas laut@sinoacme.cn
    Tentang Kami

    Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

    Taros Kami
    Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs