menu

Imah>produk>C&SiC Composites Industrial Equipment Pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Tungku Graphitization vakum

Tungku Graphitization vakum

Tungku dipaké pikeun perlakuan graphitization suhu luhur bahan komposit. Éta ngagaduhan struktur horizontal sareng vertikal.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Tungku dipaké pikeun perlakuan graphitization suhu luhur bahan komposit. Éta ngagaduhan struktur horizontal sareng vertikal.

aplikasi:Bahan komposit C / C, bahan insulasi serat karbon, bagian grafit, bagian C / C.

Spésifikasi tungku Graphitization vakum

ModelSpec

Ukuran Zona Gawé

(W × H × L) (mm)

Max. Suhu (°C)Kasaragaman Suhu (°C)Vakum Pamungkas (Pa)Laju Paningkatan Tekanan (Pa/h)
HVG-060609600 × 600 × 9002600± 51-1000.67
HVG-1313201300 × 1300 × 20002600± 101-1000.67
HVG-1515301500 × 1500 × 30002600± 101-1000.67
HVG-2018402000 × 1800 × 40002600± 151-1000.67
HVG-2725402700 × 2500 × 40002600± 201-1000.67
HVG-1715701700 × 1500 × 70002600± 201-1000.67

VVG-0305300 × 5002600± 5/± 101-1000.67
VVG-0608600 × 8002600± 5/± 101-1000.67
VVG-0812800 × 12002600± 10/± 151-1000.67
VVG-11201100 × 20002600± 10/± 151-1000.67
VVG-15201500 × 20002600± 15/± 201-1000.67
VVG-15301500 × 30002600± 15/± 201-1000.67
Parameter di luhur bisa disaluyukeun kana sarat prosés, aranjeunna henteu sakumaha standar ditampa, spésifikasi jéntré. bakal dinyatakeun dina usulan téknis sareng perjanjian.

Fitur Téknis

1.Using unik ACME suhu super tinggi jeung téhnologi catu daya ayeuna tinggi, éta bisa jangka panjang pamakéan stabil dina 2600 ℃;

2.Using pemanasan induksi, suhu max bisa ngahontal 3000 ℃;

3.Using sababaraha zona kontrol hawa, uniformity hawa hébat;

4.Using husus dirancang hawa tinggi pyro-méteran téhnologi ukur jeung kontrol hawa precision sarta simpangan leutik;

5.External sirkulasi kapaksa Sistim cooling salaku hiji pilihan, waktos siklus angkatan pondok tur efisiensi tinggi.

Konfigurasi pilihan tina tungku Graphitization vakum

1.Furnace panto: screw / hidrolik / tipe élévasi manual; bukaan ayun/bukaan paralel (panto tungku ukuran badag); manual kedap / otomatis konci-ring kedap

2.Furnace wadah: kabéh baja karbon / lapisan jero stainless steel / kabéh stainless steel

3. zona panas tungku: karbon lemes ngarasa / grafit lemes ngarasa / komposit kaku ngarasa / CFC

4.Heating unsur jeung muffle: isostatic pencét grafit / purity tinggi, kakuatan jeung dénsitas grafit / ukuran rupa grafit

5.Prosés Sistim gas: volume / massa flow-méteran

6.Thermocouple: tipe K / tipe N / tipe C / tipe S

7.Pyro-méteran: Warna Tunggal / Dual-warna; CHINO / Raytek

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs