menu

Imah>produk>C&SiC Composites Industrial Equipment Pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Tungku Debinding sareng Sintering Vakum (SiC / Si3N4 / AlN)

Tungku Debinding sareng Sintering Vakum (SiC / Si3N4 / AlN)

tungku dipaké pikeunréaksi sintering, tekanan low sintering, ulang kristal sintering of carbide, nitride, oksida cikal keramik jeung produk. Sistem degreasing mangrupa pilihan pikeun ngawujudkeun degreasing hiji-waktos jeung perlakuan sintering produk keramik.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Tungku dipaké pikeun sintering réaksi, sintering tekanan low, sintering ulang kristal of carbide, nitride, oksida cikal keramik jeung produk. Sistem degreasing mangrupa pilihan pikeun ngawujudkeun degreasing hiji-waktos jeung perlakuan sintering produk keramik.

Aplikasi: Produk keramik sapertos SiC, silikon nitrida sareng aluminium nitrida.

Spésifikasi vakum Debinding jeung Sintering tungku

ModelSpec

Ukuran Zona Gawé

(W×H×L) (mm)

Max. Suhu (°C)Kasaragaman Suhu (°C)Vakum Pamungkas (Pa)Laju Paningkatan Tekanan (Pa/h)
VDSF-050511500 × 500 × 11001500 / 2400± 5/± 101-1000.67
VDSF-1006121000 × 600 × 12001500 / 2400± 5/± 101-1000.67
VDSF-1008131000 × 800 × 13001500 / 2400± 5/± 101-1000.67
VDSF-1008251000 × 800 × 25001500 / 2400± 5/± 101-1000.67
VDSF-1008401000 × 800 × 40001500 / 2400± 5/± 101-1000.67
Parameter di luhur bisa disaluyukeun kana sarat prosés, aranjeunna henteu sakumaha standar ditampa, spésifikasi jéntré. bakal dinyatakeun dina usulan téknis sareng perjanjian.


Fitur Téknis

1.Using unik ACME suhu super tinggi jeung téhnologi catu daya ayeuna tinggi, éta bisa jangka panjang pamakéan stabil dina suhu luhur;

2.Using husus dirancang hawa tinggi pyro-méteran téhnologi ukur jeung kontrol hawa precision sarta simpangan leutik;

3.Installed kalawan muffle sealing husus pikeun ngaleutikan uap silikon jeung kontaminasi gas haseup kana unsur pemanasan sarta insulasi;

4.Installed efisiensi tinggi alat perlakuan gas knalpot, nu ramah lingkungan tur merenah pikeun ngabersihan;

5.It boga sistem debinding, pikeun ngalengkepan debinding na sintering prosés dina hiji tungku dina hiji waktu.

Konfigurasi pilihan tina tungku sintering vakum

1.Furnace panto: screw / hidrolik / élévasi manual; manual kedap / otomatis konci-ring kedap

2.Furnace wadah: kabéh baja karbon / lapisan jero stainless steel / kabéh stainless steel

3. zona panas tungku: karbon lemes ngarasa / grafit lemes ngarasa / dewan komposit kaku / CFC

4.Heating unsur jeung muffle: isostatic pencét grafit / purity tinggi, kakuatan jeung dénsitas grafit / ukuran rupa grafit

Sistim gas 5.Process: volume / massa flow-méteran; manual / klep otomatis;

6.Thermocouple: tipe C / tipe S / tipe R / tipe B

7.Pyro-méteran: Dual-warna / warna Tunggal; CHINO / Raytek


panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs