menu

Imah>produk>C&SiC Composites Industrial Equipment Pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Pusher Tipe Purifikasi tungku

Pusher Tipe Purifikasi tungku

Tungku dipaké pikeun kontinyu suhu luhur graphitization purifikasi bubuk grafit jeung bagian sarta ogé bisa digabungkeun jeung suhu luhur jeung métode kimiawi. tungku ogé bisa dipaké pikeun produksi bubuk WC ultra kasar.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Tungku dipaké pikeun kontinyu suhu luhur graphitization purifikasi bubuk grafit jeung bagian sarta ogé bisa digabungkeun jeung suhu luhur jeung métode kimiawi. tungku ogé bisa dipaké pikeun produksi bubuk WC ultra kasar.

Spésifikasi tungku purifikasi tipe pusher

ModelSpec

PPF-5

Max. Suhu (℃)2200-3000
Kapasitas Produksi (kg/d)<5000(ρ≈0.5g/cm3)
Gas prosésN2/Ar (gas prosés purifikasi)
Parameter di luhur bisa disaluyukeun kana sarat prosés, aranjeunna henteu sakumaha standar ditampa, spésifikasi jéntré. bakal dinyatakeun dina usulan téknis sareng perjanjian.

Fitur Téknis

1.To make anyar ngamekarkeun téhnologi suhu luhur, kalawan suhu luhur sarta hirup layanan panjang;

2.Load tur ngabongkar momotanana terus, kinerja sealing alus sarta konsumsi gas low;

3.Auto beban, nyorong, ngabongkar momotanana jeung ngurangan pikeun bahan bubuk, kualitas stabil sarta kirang kuli;

4.Furnace panjangna bisa ngaropéa design;

5.It boga fungsi kadali jauh, nu bisa ngalakukeun operasi jauh, analisis gagalna sarta ngaronjatkeun software.


Konfigurasi pilihan tina Pusher Tipe purifikasi tungku

Sistim gas 1.Process: volume aliran-méteran; klep manual / klep otomatis; merek impor / merek Cina

2.HMI: layar simulasi / layar rampa / komputer industri

3.PLC: OMRON / Siemens

4. Suhu controller: SHIMADEN / Eurotherm

5.Thermocouple: tipe C / tipe S / tipe K / tipe N

7.Pyro-méteran: Dual-warna / warna Tunggal; CHINO / Raytek

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs