menu

Imah>produk>C&SiC Composites Industrial Equipment Pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Tekanan tungku lebur

Tekanan tungku lebur

Tekanan tungku lebur utamana dipaké pikeun prosés lebur tekanan bahan

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

Panjelasan Produk: 

Tekanan tungku lebur utamana dipaké pikeun prosés lebur tekanan bahan


range Aplikasi: 

Karbon / karbon, grafit, keramik jeung bahan séjén ngalembereh alloy aluminium, alloy tambaga, alloy titanium, jsb


Spésifikasi produk tungku lebur tekanan:

Modél parameterPMI-0304-MPMI-0508-MPMI-0610-MPMI-0517-MPMI-1215-M

Ukuran Zona Gawé

(W × H × L) (mm)

300 × 400500 × 800600 × 1000500 × 17001200 × 1500
Max. Suhu (°C)950-2000950-2000950-2000950-2000950-2000
Tekanan maksimum (MPa)3030303030
vakum pamungkas (Pa)1-1001-1001-1001-1001-100



Fitur téknis:

Cincin konci didorong sacara hidraulik sareng dilengkepan wates mékanis, anu aman sareng dipercaya.

Bubuka panto tungku adopts manual hidrolik atawa lawang otomatis, operasi basajan;

tungku lebur suhu luhur bisa jadi pilihan struktur lebur tekanan vakum kontinyu, efisiensi produksi ieu greatly ningkat.


Pilihan konfigurasi tungku lebur tekanan:

Modus tightening konci panto tungku: manual / otomatis

Bahan cangkang: kabéh baja karbon / stainless steel jero / kabéh stainless steel

Bahan insulasi: karasa karbon/grafit karasa/serat karbon solid dirasakeun/logam

Awak pemanasan, Bahan muffle: grafit / CFC / logam

Thermocouple: C indexing number (tungsten casing/molybdenum casing/casing keramik)

Atmosfir prosés: vakum / N2 / Ar.


panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs