menu

Imah>produk>C&SiC Composites Industrial Equipment Pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Tungku infiltrasi tekanan

Tungku infiltrasi tekanan

Tekanan infiltrasi tungku utamana dipaké pikeun prosés impregnation tekanan bahan.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

Panjelasan Produk: 

tekenan tungku infiltrasi utamana dipaké pikeun prosés impregnation tekanan bahan.

range Aplikasi: 

Karbon/karbon, komposit matriks keramik diresapi ku aspal, résin, polikarbosilane.


Modél parameterVIP-0608-CVIP-0812-C VIP-1120-CVIP-2230-C

Ukuran Zona Gawé

(W × H × L) (mm)

600 × 800800 × 12001100 × 20002200 × 3000
Suhu Maks (°C)100-1000100-1000100-1000100-1000
Max tekanan (MPa)5555
Vakum pamungkas1-1001-1001-1001-100


Fitur téknis:

Parabot ngadopsi ukuran panyalindungan kaamanan multi-tingkat.

Cincin konci didorong sacara hidraulik sareng dilengkepan wates mékanis, anu aman sareng dipercaya.

Bubuka panto tungku adopts manual hidrolik atawa lawang otomatis, operasi basajan

Aya dua modus tank tunggal jeung tank ganda pikeun pilihan.

Pilihan konfigurasi tungku impregnation tekanan:

Wangun struktur: ngurangan luhur / ngurangan handap

Modus tightening konci panto tungku: manual / otomatis

Bahan cangkang: Sadaya baja karbon / stainless steel jero / sadayana stainless steel / Q345

Thermocouple: Jumlah indéks K/N/C/S

Alat Infrabeureum: kolorimétri tunggal/kolorimétri ganda

Atmosfir prosés cocog: vakum / N2 / Ar.


panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs