menu

Imah>produk>C&SiC Composites Industrial Equipment Pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Panas Isostatic Pencét

Panas Isostatic Pencét

Ieu utamana dipaké pikeun ngabentuk, sintering jeung densifikasi bahan komposit dumasar-karbon, keramik-kinerja tinggi, metallurgy bubuk, alloy suhu luhur, titanium alloy aluminium sarta ...

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

Ieu utamana dipaké pikeun ngabentuk, sintering jeung densifikasi bahan komposit dumasar-karbon, keramik-kinerja tinggi, metallurgy bubuk, alloy suhu luhur, alloy aluminium titanium jeung bahan high-end lianna.

1585033504881158

fitur teknis

Diaméter maksimum wewengkon loading bisa ngahontal 1500mm, max nu. jangkungna tiasa 2500mm, sedengkeun max. hawa 2000 ℃, sarta tekanan maksimum 200MPa.
Dilengkepan 2000 ton tekanan ultra-tinggi forging parabot, tekanan tinggi silinder, panutup tungtung, stress pigura beam, stress pigura satengah bulan beam, sadayana ngadopsi tekanan tinggi forging.
ACME gaduh pangalaman anu beunghar dina panalungtikan sareng pamekaran vakum sareng médan termal tekanan ultra luhur, sareng ngawasaan téknologi konci.


model

Working zone size:Φ650×1500;Φ1000×1500;Φ1250×1500;Φ1250×2000;Φ1250×2500
Standard pressure:30Mpa、50MPa、80Mpa、100Mpa、120MPa、150MPa、200MPa
Standard temperature:1000℃、1100℃、1400℃、1500℃、2000℃
Konsumén tiasa milih alat-alat kalayan spésifikasi standar ieu, ACME ogé tiasa ngadamel sareng nyayogikeun alat-alat numutkeun sarat khusus palanggan pikeun prosés téknologi khusus.
.

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs