menu

Imah>produk>C&SiC Composites Industrial Equipment Pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Tungku Sinter Tekanan Gas

Tungku Sinter Tekanan Gas

Hal ieu dipaké pikeun sintering vakum sarta sintering tekanan produk keramik. Éta ngagaduhan struktur horizontal sareng vertikal. Debinding mangrupa fungsi pilihan.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Hal ieu dipaké pikeun sintering vakum sarta sintering tekanan produk keramik. Éta ngagaduhan struktur horizontal sareng vertikal. Debinding mangrupa fungsi pilihan.

aplikasi:Bagian keramik sapertos SiC, Si3N4, B4C, AlN sareng sajabana.

Spésifikasi tungku sintering vakum

ModelSpec

Ukuran Zona Gawé

(W×H×L) (mm)

Max. Suhu (°C)Kasaragaman Suhu (°C)Vakum Pamungkas (Pa)Max. Tekanan (MPa)
HPSF-4412400 × 400 × 12001500-2000± 5/± 101-10010
HPSF-5512500 × 500 × 12001500-2000± 5/± 101-10010
HPSF-5518500 × 500 × 18001500-2000± 5/± 101-10010

VPSF-0203200 × 3001500-2000± 5/± 101-10010
VPSF-0308300 × 8001500-2000± 5/± 101-10010
VPSF-0612600 × 12001500-2000± 5/± 101-10010
VPSF-0716700 × 16001500-2000± 5/± 101-10010
VPSF-0815800 × 15001500-2000± 5/± 101-10010
VPSF-0917900 × 17001500-2000± 5/± 101-10010
Parameter di luhur bisa disaluyukeun kana sarat prosés, aranjeunna henteu sakumaha standar ditampa, spésifikasi jéntré. bakal dinyatakeun dina usulan téknis sareng perjanjian.

Fitur Téknis

1.The tungku ngagunakeun struktur zone panas husus sarta desain unsur pemanasan, uniformity hawa alus;

2.Using dirancang husus debinding muffle nu boga sealing alus, map lengkep nyoplokkeun tur euweuh kontaminasi kana fitur komponén jero;

3.It boga fungsi vakum sintering, tekanan sintering, tekanan négatip debinding jeung sajabana;

4.It boga leuwih suhu sarta leuwih tekanan mal-fungsi alarm, panyalindungan tekanan otomatis mékanis jeung interlocking, panyalindungan kaamanan tinggi;

5.It ngonpigurasi kalawan sistem debinding pikeun ngahontal debinding na sintering produk keramik.


Konfigurasi pilihan tina tekanan gas Sinter tungku

1.Furnace panto: screw / hidrolik / élévasi manual; manual ketat / otomatis konci-ring kedap

2.Furnace wadah: kabéh baja karbon / lapisan jero stainless steel / kabéh stainless steel

3. zona panas tungku: karbon lemes ngarasa / grafit lemes ngarasa / komposit teuas ngarasa / CFC

4.Heating unsur jeung muffle: isostatic pencét grafit / purity tinggi, kakuatan jeung dénsitas grafit / ukuran rupa grafit

Sistim gas 5.Prosés: volume / massa flow-méteran

6.Thermocouple: tipe K / tipe N / tipe C / tipe S

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs