menu

Imah>produk>C&SiC Composites Industrial Equipment Pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

tungku CVD (SiC, BN)

tungku CVD (SiC, BN)

Tungku dipaké pikeun palapis anti oksidasi, matrix robah karakter bahan jeung sajabana ku ngagunakeun sumber gas Silicohydride. Éta ngagaduhan struktur horizontal sareng vertikal.
panalungtikan

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Tungku dipaké pikeun palapis anti oksidasi, matrix robah karakter bahan jeung sajabana ku ngagunakeun sumber gas Silicohydride. Éta ngagaduhan struktur horizontal sareng vertikal.

aplikasi:Palapis SiC pikeun bahan komposit C / C, palapis SiC pikeun grafit, SiC, BN sareng palapis ZrC pikeun serat sareng sajabana.

Spésifikasi na Cvd Tungku

ModelSpec

Ukuran Zona Gawé

(W × H × L) (mm)

Max. Suhu (°C)Kasaragaman Suhu (°C)Vakum Pamungkas (Pa)Laju Paningkatan Tekanan (Pa/h)
HCVD-060609-SiC600 × 600 × 9001500± 7.51-1000.67
HCVD-101015-SiC1000 × 1000 × 15001500± 7.51-1000.67
HCVD-121220-SiC1200 × 1200 × 20001500± 101-1000.67
HCVD-151530-SiC1500 × 1500 × 30001500± 101-1000.67
HCVD-252035-SiC
2500 × 2000 × 35001500± 101-1000.67

VCVD-0305-SiC300 × 5001500± 51-1000.67
VCVD-0608-SiC600 × 8001500± 7.51-1000.67
VCVD-0812-SiC800 × 12001500± 7.51-1000.67
VCVD-1120-SiC1100 × 20001500± 101-1000.67
VCVD-2632-SiC2600 × 32001500± 101-1000.67
Parameter di luhur bisa disaluyukeun kana sarat prosés, aranjeunna henteu sakumaha standar ditampa, spésifikasi jéntré. bakal dinyatakeun dina usulan téknis sareng perjanjian.

Fitur Téknis
1. Ngagunakeun téhnologi kontrol paling canggih, éta bisa ngadalikeun aliran MTS sarta tekanan, aliran déposisi stabil sarta tekanan turun naek dina rentang sempit;

2. chamber déposisi dirancang husus kalawan éfék sealing alus jeung kinerja anti kontaminasi hébat;

3. Ngagunakeun sababaraha saluran déposisi kalawan aliran gas uniformity, tanpa déposisi sudut maot na beungeut déposisi sampurna;

4. Cai mibanda perlakuan pikeun gas corrosive tinggi, gas kaduruk jeung ngabeledug, lebu padet jeung titik lebur low bahan caket salila prosés déposisi;

5. Ngagunakeun karek dirancang korosi pompa vakum tahan nu boga jam gawé kontinyu lila jeung laju pangropéa low.
Konfigurasi pilihan tina tungku CVD

1. Panto tungku: screw / hidrolik / tipe élévasi manual; lawang ayun / lawang paralel (panto tungku ukuran badag); manual ketat / otomatis konci-ring kedap

2. Wadah tungku: kabéh baja karbon / lapisan jero stainless steel / kabéh stainless steel

3. Zona panas tungku: karasa karbon lemes / grafit lemes dirasakeun / dirasakeun komposit kaku / CFC

4. Unsur pemanasan sarta muffle: isostatic pencét grafit / purity tinggi, kakuatan jeung dénsitas grafit / ukuran rupa grafit

5. Sistim gas prosés: volume / massa flow-méteran

6.Thermocouple: tipe K / tipe N / tipe C / tipe S

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs