menu

Imah>produk>C&SiC Composites Industrial Equipment Pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Tungku Sinter kontinyu

Tungku Sinter kontinyu

Hal ieu dipaké pikeun sintering kontinyu produk keramik, bahan bubuk keramik jeung serat.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Hal ieu dipaké pikeun sintering kontinyu produk keramik, bahan bubuk keramik jeung serat.

aplikasi:Produk keramik sapertos SiC, Si3N4 sareng AlN.

Spésifikasi tina tungku Sinter kontinyu

ModelSpec

Ukuran Zona Gawé

(D × H) (mm)

Max. Suhu (°C)Bagéan Kasaragaman Suhu (°C)Gas prosés
CSF-0202200 × 2001700 / 1900 / 2400± 5/ ± 7.5Hawa/N2/Ar/H2
CSF-0303300 × 3001700 / 1900 / 2400± 5/± 7.5hawa/N2/Ar/H2
CSF-0404400 × 4001700 / 1900 / 2400± 5/± 7.5hawa/N2/Ar/H2
Parameter di luhur bisa disaluyukeun kana sarat prosés, aranjeunna henteu sakumaha standar ditampa, spésifikasi jéntré. bakal dinyatakeun dina usulan téknis sareng perjanjian.

Fitur Téknis

1.To make anyar ngamekarkeun téhnologi pemanasan suhu luhur, kalawan suhu luhur sarta hirup layanan panjang;

2.Load tur ngabongkar momotanana terus, kinerja sealing alus sarta konsumsi gas low;

3.It bisa dipaké pikeun sintering kontinyu bagian keramik, sarta sintering kontinyu bahan bubuk;

4.Automatic beban, push, ngabongkar momotanana jeung ngurangan pikeun bubuk, kualitas stabil sarta kirang kuli;

5.Furnace panas zone panjangna bisa ngaropéa design.


Konfigurasi pilihan tina tungku Sinter kontinyu

1. Bahan insulasi: grafit dirasakeun / karbon dirasakeun / serat keramik dirasakeun / bata grafit / bata keramik

2.Elemén pemanasan: C / C komposit / grafit / logam / SiC

3. Muffle: C / C komposit / grafit / keramik / logam

Sistim gas 4.Process: volume aliran-méteran

5.Thermocouple: tipe C / tipe S / tipe K / tipe N

6.Pyro-méteran: Dual-warna / warna Tunggal; CHINO / Raytek

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs