menu

Imah>produk>C&SiC Composites Industrial Equipment Pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Tungku purifikasi kontinyu

Tungku purifikasi kontinyu

Tungku dipaké pikeun graphitization suhu luhur kontinyu atawa purifikasi bubuk grafit.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Tungku dipaké pikeun graphitization suhu luhur kontinyu atawa purifikasi bubuk grafit.

Spésifikasi tungku purifikasi kontinyu

ModelSpec

CPF-10

Kapasitas Produksi (kg/d)<1000(ρ≈0.5g/cm3)
Max. Suhu (℃)2200-3000
Parameter di luhur bisa disaluyukeun kana sarat prosés, aranjeunna henteu sakumaha standar ditampa, spésifikasi jéntré. bakal dinyatakeun dina usulan téknis sareng perjanjian.

Fitur Téknis

1.Continuous loading na unloading dina suhu luhur, ngurangan konsumsi énergi jeung shorten siklus produksi;

2.Using listrik tahan atawa pemanasan induksi, max nu. hawa bisa ngahontal nepi ka 3000 ℃;

3.Using metoda purifikasi suhu luhur pikeun ngahasilkeun bahan purity tinggi;

4.Using Sistim filter efisiensi tinggi, nu bisa bubu lebu jeung gas corrosive datang ti prosés purifikasi.

 

Konfigurasi pilihan tina tungku purifikasi kontinyu

1.Furnace wadah: lapisan jero stainless steel / kabéh stainless steel

Métode 2.Heating: pemanasan tahan listrik / pemanasan induksi

3.Vacuum pompa na gauge: brand asing / brand Cina

4.HMI: layar simulasi / layar rampa / komputer industri

5.PLC: OMRON / Siemens

6.Temperature controller: SHIMADEN / Eurotherm

7.Pyro-méteran: Dual-warna / warna Tunggal; CHINO / Raytek

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs