menu

Imah>produk>C&SiC Composites Industrial Equipment Pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Tungku PRE-oksidasi kontinyu

Tungku PRE-oksidasi kontinyu

Tungku dipaké pikeun perlakuan pre-oksidasi kontinyu dina atmosfir dikawasa dumasar PAN, dumasar aspal, serat karbon dumasar viscose jeung bahan ngarasa na.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran

Tungku dipaké pikeun perlakuan pre-oksidasi kontinyu dina atmosfir dikawasa dumasar PAN, dumasar aspal, serat karbon dumasar viscose jeung bahan ngarasa na.

Spésifikasi tungku purifikasi tipe pusher

ModelSpec

LOF-220

LOF-420

LOF-1300LOF-1800
sabuk Width20040011001600
Tungku Hearth Width22042013001800
Suhu Pra-oksidasi (℃)150-300150-300150-300150-300
Bagian Suhu uniformity (℃)cross-bagian: ± 2 ℃
Atmosfir Pra-oksidasiHawa/N2
Laju Gas0.5-3 Nm/s (Dapat disaluyukeun)
Parameter di luhur bisa disaluyukeun kana sarat prosés, aranjeunna henteu sakumaha standar ditampa, spésifikasi jéntré. bakal dinyatakeun dina usulan téknis sareng perjanjian.

Fitur Téknis

1.Using sirkulasi hawa panas husus sarta struktur distribusi hawa, anu uniformity hawa nyaeta ≤±1.5℃ / m, uniformity aliran hawa nyaeta ≤±20%;

2.Using téhnologi pabrik bagian modul, éta bisa nyambung babarengan kalawan bébas luyu jeung kapasitas produksi;

3.It bisa dirancang struktur multi-lapisan pikeun ngurangan spasi floor merlukeun;

4.Using otomatis bahan dahar jeung rolling alat ngurangan, beroperasi gampang.

 

Konfigurasi Pilihan tina Tungku Pra-oksidasi Kontinyu

Struktur 1.Furnace: lapisan tunggal / multi-lapisan

2.Hot tipe sirkulasi hawa: luhur jeung handap / kénca jeung katuhu / inlet ti luhur tungtung pungkur, balik ti sisi tungtung lawang

Sebaran hawa 3.Hot: pemanasan konsentrasi, sebaran merata / pemanasan misah, sebaran merata

4.HMI: layar simulasi / layar rampa / ngitung industri

5.PLC: OMRON / Siemens

6. Suhu controller: SHIMADEN / Eurotherm

7. Suhu ukur: thermocouple / thermo-meter

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs