menu

Imah>produk>C&SiC Composites Industrial Equipment Pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Karbonisasi kontinyu / tungku aktivasina

Karbonisasi kontinyu / tungku aktivasina

Tungku dipaké pikeun perlakuan carbonization suhu luhur kontinyu dina atmosfir dikawasa rupa serat karbon jeung ngarasa, Cai mibanda tipe sabuk bolong tur euweuh tipe sabuk, éta ogé bisa dipaké dina aktivasina kontinyu jeung perlakuan graphitization suhu luhur.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Tungku dipaké pikeun perlakuan carbonization suhu luhur kontinyu dina atmosfir dikawasa rupa serat karbon jeung ngarasa, Cai mibanda tipe sabuk bolong tur euweuh tipe sabuk, éta ogé bisa dipaké dina aktivasina kontinyu jeung perlakuan graphitization suhu luhur.

Spésifikasi tina Karbonisasi kontinyu / tungku aktivasina

ModelSpecMLC-220-9MLC-420-9MLC-1300-9MLC-1800-9
Tungku Hearth Width22042013001800
Tungku Hearth Panjang//Bagian knalpot tar 10 meter+bagian karbonisasi 5 meter
Max. Suhu (℃)Aktivasina dina 1000 ℃ / karbonisasi suhu rendah dina 1250 ℃ / karbonisasi suhu luhur dina 1800 ℃
Kasaragaman suhu (℃)± 5± 7.5
Mode Robah SpeedVFD
Parameter di luhur bisa disaluyukeun kana sarat prosés, aranjeunna henteu sakumaha standar ditampa, spésifikasi jéntré. bakal dinyatakeun dina usulan téknis sareng perjanjian.

Fitur Téknis

1.The tungku bisa nambahkeun fungsi perlakuan aktivasina uap jeung fungsi graphitization suhu luhur kontinyu;

2.Furnace boga bolong tipe sabuk tur euweuh sabuk modél tegangan diri, bolong sabuk tipe max. hawa nyaéta 1150 ℃, euweuh tipe sabuk max. hawa bisa nepi ka 1250 ℃ atawa saluhureuna.


Konfigurasi pilihan tina Karbonisasi kontinyu / tungku aktivasina

1.Heating unsur bahan: SiC / alloy hawa High

2.High bagian suhu bahan muffle: SiC jeung SiN / SUS310S

3.HMI: layar simulasi / layar rampa / komputer industri

4.PLC: OMRON / Siemens

5.Temperature controller: SHIMADEN / Eurotherm

6.Thermocouple: tipe C / tipe S / tipe K / tipe N

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs