menu

Imah>produk>C&SiC Composites Industrial Equipment Pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

CC / Karbon-keramik marake Disc Equipment Nyiapkeun

CC / Karbon-keramik marake Disc Equipment Nyiapkeun

tungku ieu utamana dipaké pikeun produksi disc marake kinerja tinggi dipaké dina Automobile, Bullet karéta, tank, Pesawat jeung sajabana

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
tungku ieu utamana dipaké pikeun produksi disc marake kinerja tinggi dipaké dina Automobile, Bullet karéta, tank, Pesawat jeung sajabana

Prosés Téhnologi:

1.Carbon serat preform → perlakuan suhu luhur → tekanan infiltrasi → carbonization → machining → graphitization → ceramization → prosés saterusna

2.Carbon serat preform → perlakuan suhu luhur → CVD → machining → graphitization → ceramization → prosés saterusna

CC / Karbon-keramik marake Disc Equipment Nyiapkeun
Jenis AlatTungku déposisi uap kimiaTungku grafitisasi vakum
Spésifikasi / ModélVCVD-0610-CVCVD-1120-CHCVD-121220-CVIG-0610-CVIG-1120-CHVG-131320-C
Ukuran Zona Gawé (W × H × L) (mm)600 × 10001100 × 20001200 × 1200 × 2000600 × 10001100 × 20001300 × 1300 × 2000
Max. Suhu (°C)120012001200260026002600
Kasaragaman Suhu (°C)± 5± 7.5± 15± 15± 20± 15
Vakum Pamungkas (Pa)505050505050


Jenis Alattungku SiliconizingTungku karbonisasi vakumInfiltrasi tekanan vakum hawu
Spésifikasi / ModeuISII-0610ISII-1120VSII-121220VVC-0608VVC-1120VIP-0608VIP-1120
Spasi anu tiasa dianggo (W × H × L) (mm)600 × 10001100 × 20001200 × 1200 × 2000600 × 8001000 × 1500600 × 800Φ1000 × 2000
Max. Suhu (°C)20002000200010001000400400
Kasaragaman Suhu (°C)± 15± 20± 15± 10± 10± 10± 10
Vakum Pamungkas (Pa)50505050505050
Max. Tekanan (MPa)/////55
Parameter di luhur bisa disaluyukeun kana sarat prosés, aranjeunna henteu sakumaha standar ditampa, spésifikasi jéntré. bakal dinyatakeun dina usulan téknis sareng perjanjian.

Konfigurasi pilihan tina CC / Karbon-keramik marake Disc Equipment Nyiapkeun

1.Furnace panto: screw / hidrolik / élévasi manual; manual ketat / otomatis konci-ring kedap

2.Furnace wadah: kabéh baja karbon / lapisan jero stainless steel / kabéh stainless steel / Q345

3. zona panas tungku: karbon lemes ngarasa / grafit lemes ngarasa / dewan komposit kaku / bata Refractory + serat keramik / CFC

4.Heating unsur: isostatic pencét grafit / purity tinggi, kakuatan jeung dénsitas grafit / Ni-Cr; Fe-Cr-Nb

5.Muffle: pencét purity tinggi, purity tinggi, kakuatan jeung dénsitas grafit / ukuran rupa grafit / SUS310S

6. Sistim gas prosés: volume / massa flow-méteran

7.Thermocouple: tipe C / tipe S / tipe K / tipe N

8.Pyro-méteran: Warna Tunggal / Dual-warna; CHINO / Raytek

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs