menu

Imah>produk>C&SiC Composites Industrial Equipment Pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Angkatan Tipe Purifikasi Tungku

Angkatan Tipe Purifikasi Tungku

Tungku dipaké pikeun purify perlakuan bubuk grafit, bagian grafit, bahan insulasi jeung sajabana

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

gambaran
Tungku dipaké pikeun purify perlakuan bubuk grafit, bagian grafit, bahan insulasi jeung sajabana

aplikasi: Bagian grafit, bubuk grafit, karbon nano-tabung, graphene jeung sajabana

Spésifikasi tungku purifikasi tipe bets

ModelSpec

Ukuran Zona Gawé

(D × H) (mm)

Max. Suhu (°C)Bagéan Kasaragaman Suhu (°C)Vakum Pamungkas (Pa)Laju Paningkatan Tekanan (Pa/h)
HPF-050511500 × 500 × 11002200-3000±± 5 / ± 151-1000.67
HPF-060609600 × 600 × 9002200-3000± 5 / ± 201-1000.67
HPF-1010151000 × 1000 × 15002200-3000± 5 / ± 201-1000.67
HPF-1313201300 × 1300 × 20002200-3000± 5 / ± 201-1000.67

VPF-0305300 × 5002200-3000± 5 / ± 201-1000.67
VPF-0708700 × 8002200-3000± 5 / ± 201-1000.67
VPF-11201100 × 20002200-3000± 5 / ± 201-1000.67
VPF-15201500 × 20002200-3000± 5 / ± 201-1000.67
Parameter di luhur bisa disaluyukeun kana sarat prosés, aranjeunna henteu sakumaha standar ditampa, spésifikasi jéntré. bakal dinyatakeun dina usulan téknis sareng perjanjian.

Fitur Téknis

1.It digabungkeun suhu luhur jeung métode purifikasi kimiawi;

2.Using unik ACME suhu super tinggi jeung téhnologi catu daya ayeuna tinggi, éta bisa jangka panjang pamakéan stabil dina 2600 ℃;

3.Using sababaraha zona kontrol hawa, uniformity hawa hébat;

4.Using dirancang husus suhu luhur pyro-méteran ukur technoloy kalawan kontrol hawa precision sarta simpangan leutik;

5.Using pemanasan induksi, max nu. hawa bisa ngahontal upto 3000 ℃, Tapi ngan bisa dimurnikeun ku metoda suhu luhur, sarta hese ngagunakeun métode kimiawi.


Konfigurasi pilihan tina bets Tipe purifikasi tungku

1.Furnace panto: screw / hidrolik / tipe élévasi manual; manual ketat / otomatis konci-ring kedap

2.Furnace wadah: kabéh baja karbon / lapisan jero stainless steel / kabéh stainless steel

3. zona panas tungku: karbon lemes ngarasa / grafit lemes ngarasa / komposit teuas ngarasa / CFC

4.Heating unsur jeung muffle: isostatic pencét grafit / purity tinggi, kakuatan jeung dénsitas grafit / ukuran rupa grafit

Sistim gas 5.Process: volume / massa flow-méteran; klep manual / klep otomatis;

6.Thermocouple: tipe C / tipe S / tipe R / tipe B

7.Pyro-méteran: Dual-warna / warna Tunggal; CHINO / Raytek

panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs