menu

Imah>produk>C&SiC Composites Industrial Equipment Pemanasan

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

  • Panas Isostatic Pencét
    Panas Isostatic Pencét

    Ieu utamana dipaké pikeun ngabentuk, sintering jeung densifikasi bahan komposit dumasar-karbon, keramik-kinerja tinggi, metallurgy bubuk, alloy suhu luhur, titanium alloy aluminium sarta ...

    MACA DEUI
  • Tungku Karbonisasi Vakum
    Tungku Karbonisasi Vakum

    Tungku ieu dianggo pikeun suhu rendah sareng karbonisasi suhu luhur bahan komposit. Ogé bisa dipaké pikeun debinding na sintering bahan husus dina atmosfir oksigén. Éta ngagaduhan struktur horizontal sareng vertikal.

    MACA DEUI
  • Tungku Pyrolysis vakum
    Tungku Pyrolysis vakum

    KateranganIeu dianggo pikeun prosés pirolisis vakum komposit Karbon-keramik, bahan komposit matriks keramik. Cai mibanda duanana horizontal sarta nangtung structures.Application: karbon-keramik komposit, c ...

    MACA DEUI
  • Tekanan Vakum Infiltrasi / Lebur Infiltrasi Tungku
    Tekanan Vakum Infiltrasi / Lebur Infiltrasi Tungku

    jenis ieu tungku utamana dipaké pikeun tekanan infiltrasi bahan komposit, Cai mibanda dua jenis: resapan hawa lemah sareng infiltrasi lebur suhu luhur.

    MACA DEUI
  • Tungku manaskeun induksi
    Tungku manaskeun induksi

    Tungku bisa dipaké pikeun déposisi, carbonization, siliconization, graphitization, sintering jeung perlakuan lianna. Bisa minuhan sarat hawa upto 3000 ℃.

    MACA DEUI
  • Tungku Sintering Vakum (SiC/Si3N4/AlN)
    Tungku Sintering Vakum (SiC/Si3N4/AlN)

    Tungku dipaké pikeun sintering réaksi, sintering tekanan low, sintering ulang kristal produk keramik, sarta ogé bisa dipaké pikeun produksi bubuk keramik. Éta ngagaduhan struktur horizontal sareng vertikal.

    MACA DEUI
location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal. Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami