menu

Imah>produk>Atomisasi Bubuk Manufaktur Equipment

Taros Kami

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

peuntas laut@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan

Alat Produksi Bubuk Atomisasi Gas

Alat Produksi Bubuk Atomisasi Gas

Tungku lebur frékuénsi panengah ditempatkeun dina tempat anu pas. Logam atawa alloy ieu dilebur sarta alloyed ku pemanasan frékuénsi panengah. Ngalembereh logam ngalir ngaliwatan pre-manaskeun jeung tube pituduh ka plat semprot, gas-tekanan tinggi ngalir kaluar nozzle jeung megatkeun logam ngalembereh kana tetes leutik. Sedengkeun tetes logam ngabentuk bubuk logam rupa, nu ngabentuk partikel sub-buleud atawa henteu teratur dina aksi gabungan tina tegangan permukaan jeung cooling gancang gas salila ragrag ka handap.

panalungtikan
  • Fitur Téknis
  • Konfigurasi opsional patali

1. Perkenalan Bentar
Tungku lebur frékuénsi panengah ditempatkeun dina tempat anu pas. Logam atawa alloy ieu dilebur sarta alloyed ku pemanasan frékuénsi panengah. Ngalembereh logam ngalir ngaliwatan pre-manaskeun jeung tube pituduh ka plat semprot, gas-tekanan tinggi ngalir kaluar nozzle jeung megatkeun logam ngalembereh kana tetes leutik. Sedengkeun tetes logam ngabentuk bubuk logam rupa, nu ngabentuk partikel sub-buleud atawa henteu teratur dina aksi gabungan tina tegangan permukaan jeung cooling gancang gas salila ragrag ka handap.


2. Fitur parabot

  • Bisa ngahasilkeun lolobana logam jeung alloy powders kalawan béaya rendah.

  • Bubuk logam nyaéta sub-spherical atanapi henteu teratur;

  • logam ngalembereh solidifies gancang tanpa segregation;

  • Sebaran ukuran partikel bubuk bisa dikawasa ngaliwatan adjustment prosés luyu.


3. Spésifikasi téknis utama

modelACME / GA-10ACME / GA-50

acme

/GA-100

ACME/

GA-200

ACME/

GA-300

Suhu lebur (℃)1750
tipe kakuatanAC / 380V / 50Hz

kapasitas

(kg)

1050100200300

kakuatan tungku lebur

(kW)

50
100160250300
Métode pemanasan Tundishinduksi frékuénsi sedeng / lalawanan pemanasan
Daya Tundish (kW)15-45
Ukuran hawaUkur suhu Infrabeureum / W / Re 5/26
Aliran gasL/mnt)8000-30000
metoda coolingMenara pendingin / unit penyejukan cai + penukar panas


4. Pilihan konfigurasi

  • Pasokan kakuatan Frékuénsi Sedeng: IGBT; KGPS

  • HMI: layar analog; layar rampa komputer

  • Métode kontrol: Komputer industri, PLC

  • komponén séjén:-kualitas luhur brand Cina; merek asing

  • eta oge bisa disaluyukeun nurutkeun sarat teknis béda pikeun ngalakukeun desain ngaropéa

1. Perkenalan Bentar
Tungku lebur frékuénsi panengah ditempatkeun dina tempat anu pas. Logam atawa alloy ieu dilebur sarta alloyed ku pemanasan frékuénsi panengah. Ngalembereh logam ngalir ngaliwatan pre-manaskeun jeung tube pituduh ka plat semprot, gas-tekanan tinggi ngalir kaluar nozzle jeung megatkeun logam ngalembereh kana tetes leutik. Sedengkeun tetes logam ngabentuk bubuk logam rupa, nu ngabentuk partikel sub-buleud atawa henteu teratur dina aksi gabungan tina tegangan permukaan jeung cooling gancang gas salila ragrag ka handap.


2. Fitur parabot

  • Bisa ngahasilkeun lolobana logam jeung alloy powders kalawan béaya rendah.

  • Bubuk logam nyaéta sub-spherical atanapi henteu teratur;

  • logam ngalembereh solidifies gancang tanpa segregation;

  • Sebaran ukuran partikel bubuk bisa dikawasa ngaliwatan adjustment prosés luyu.


3. Pilihan konfigurasi

  • Pasokan kakuatan Frékuénsi Sedeng: IGBT; KGPS

  • HMI: layar analog; layar rampa komputer

  • Métode kontrol: Komputer industri, PLC

  • komponén séjén:-kualitas luhur brand Cina; merek asing

  • eta oge bisa disaluyukeun nurutkeun sarat teknis béda pikeun ngalakukeun desain ngaropéa


panalungtikan

Produk Biomédis


location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.Kabijakan privasi | Sarat jeung Kaayaan

Taros Kami
Canggih Corporation pikeun Bahan & Equipments| Peta situs