menu

Tentang Kami

Imah>Tentang Kami

Propil Company


Diadegkeun dina taun 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) perenahna di Xingsha Industrial Park, kalayan legana 150,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal. Dumasar inovasi téhnologi jeung layanan profésional, ACME nyadiakeun luhur-tungtung alat-alat pemanasan industri pikeun konsumén di sagala rupa widang, kayaning C & SiC composites alat-alat pemanasan industri, vakum alat-alat perlakuan panas, bubuk metallurgy alat-alat pemanasan industri, cemented carbide parabot, Fe & Cu dumasar parabot PM, bubuk percetakan 3D, kalawan leuwih 400 juta CNY omzet taunan.

Kalawan leuwih 500 pagawé, kaasup 126 junior na insinyur senior, 5 Ph.D. jeung 15 kuring, ACME geus bebas dimekarkeun 80 rupa prosés jeung mesin nguji. Leuwih 4000 m2puseur paméran ditutup keur pabrik. Produk kualitas luhur kami dumasar kana inovasi, tim téknologi pangsaéna, sareng sistem kontrol produksi anu saé. ISO 9001, ISO14000 sareng IHSA 18000 ngajamin produk kualitas luhur kami dina widang ieu.

Taun-taun ayeuna, ngagabungkeun téknologi pabrik alat-alat pemanasan industri sareng prosés produksi bahan, ACME terus-terusan nangkep téknologi ngarah sareng nampi belasan patén-patén berturut-turut. Sababaraha prestasi anu munggaran di Cina. Dumasar pangsa pasar anu ngadominasi di China, ACME parantos ngamimitian manjangkeun hubungan bisnis sareng para nasabah di sakumna dunya, sapertos Eropa, AS, Wétan Tengah, Afrika Kidul sareng Amérika Latin.

  • Angkatan R&D
  • Kasadaran Lingkungan
  • palayanan
  • Instalasi jeung latihan

1. perwira administrasi Company, staf teknis konci geus dileler nasional, panghargaan ilmiah sarta téhnologis propinsi pikeun sababaraha kali. Kalawan 35 konsultan ahli well-dipikawanoh domestik jeung asing, kaasup 5 spesialis narima sangu husus tina déwan nagara, 3 profésor sekundér nagara.

2. Urang mawa loba bakat asing ngabentuk AS Connecticut cabang elmu akademi akademisi rékayasa jeung aslina Perancis ECM (Cina) parusahaan CTO Ma weidong.

3. Kapasitas inovasi ilmiah sareng téknologi pitur sababaraha koordinasi disiplin (bahan sareng alat pemanasan industri termal) sareng struktur umur anu lumrah.

4. Pausahaan geus earned patén Cina leuwih ti 180, ngawengku leuwih 60 patén-patén penemuan. 5 standar nasional anu bakal disusun. 16 idéntifikasi prestasi panalungtikan ilmiah (1 prestasi ngarah internasional, 9 prestasi canggih internasional).

Dina prosés produksi, parusahaan urang geus salawasna difokuskeun panyalindungan lingkungan. garis produksi utamana ngeunaan processing mékanis jeung assembly.

Sadaya produk anu dijual teras nampi garansi sataun.

1. Technicians ti parusahaan urang bakal dispatched ka situs instalasi méré instruksi dina instalasi tur commissioning karya.

2. Urang ngarancang jeung rancang produk cocog dina watesan kaperluan meuli urang.

3. Salila instalasi tur commissioning, operator nu meuli urang bakal dilatih di hormat operasi, masalah-shooting tur pamaliharaan ku teknisi.

sertipikat


Pausahaan geus earned patén Cina leuwih ti 180, ngawengku leuwih 60 patén-patén penemuan. 5 standar nasional anu bakal disusun. 16 idéntifikasi prestasi panalungtikan ilmiah (1 prestasi ngarah internasional, 9 prestasi canggih internasional).

cer1
cer3
cer2
location
ACME Xingsha Industrial Park, Wétan Liangtang Rd. , Kota Changsha, Hunan
Phone
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-mail
peuntas laut@sinoacme.cn
Tentang Kami

Diadegkeun dina 1999, ACME (Advanced Corporation pikeun Bahan & Equipments) lokasina di Xingsha Industrial Park, kalawan legana 100,000 m2. ACME mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus dina pabrik alat-alat pemanasan industri pikeun bahan sareng énergi énggal.

Taros Kami