MENU

home>Produkte>Pajisjet e trajtimit të nxehtësisë me vakum

Kontaktoni

+86-151 7315 3690 ( Jessie Mobile)

jashtë@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan

 • Furra e shkrirjes me induksion vakum (VIM)
  Furra e shkrirjes me induksion vakum (VIM)

  Furra e shkrirjes me induksion vakum është një furrë që adopton procesin metalurgjik të shkrirjes dhe formimit të çelikut të zakonshëm, çelikut special, aliazhit me temperaturë të lartë, aliazhit preciz, metalit me ngjyra, materialit të tokës së rrallë me magnet të përhershëm, silikonit industrial dhe materialeve të tjera nën vakum ose atmosferë mbrojtëse. duke përdorur parimin e një fushe elektromagnetike alternative për të marrë një rrymë vorbull nxehtësie në materialin që përpunohet.

  LEXO MË SHUMË
 • Furra për ftohje me gaz me vakum me dhomë të dyfishtë horizontale
  Furra për ftohje me gaz me vakum me dhomë të dyfishtë horizontale

  Përdoret për shuarjen e vajit me vakum të materialeve si çeliku i aliazhuar, çeliku mbajtës, çeliku i sustave, çeliku i lyerjes, çeliku me shpejtësi të lartë etj. gjithashtu për pjekjen dhe ftohjen e gazit kundër materialeve të mësipërme.

  LEXO MË SHUMË
 • Furra për shuarje me gaz me presion të lartë me vakum me dhomë të vetme horizontale
  Furra për shuarje me gaz me presion të lartë me vakum me dhomë të vetme horizontale

  Përdoret për shuarjen vertikale të gazit të materialeve si çeliku i veglave, çeliku me diabet, çeliku me shpejtësi të lartë, etj. Nuk ka dimensione dhe forma të veçanta që kërkon për komponentët. Komponentët kanë pak deformim dhe efekt të mirë ftohës.

  LEXO MË SHUMË
 • Furra për shuarje me gaz me presion të lartë me dhoma me dy dhoma horizontale
  Furra për shuarje me gaz me presion të lartë me dhoma me dy dhoma horizontale

  Përdoret për shuarjen vertikale të gazit të materialeve si çeliku i veglave, çeliku i lyerjes, çeliku me shpejtësi të lartë, çeliku me qëndrueshmëri super të lartë, etj. Dhoma e ngrohjes është e ndarë me dhomën e shuarjes, e cila kursen shumë energji dhe ka ftohje të mirë.

  LEXO MË SHUMË
 • Furra për shuarje me HIP dhe gaz
  Furra për shuarje me HIP dhe gaz

  Përdoret për trajtimin HIP dhe gazin ftohës të shpejtë të shuarjes së metaleve të ndryshme, bazë bakri, pluhur bazë hekuri, material qeramik rezistent ndaj fërkimit etj.

  LEXO MË SHUMË
 • Furra vertikale për shuarjen e ujit me vakum
  Furra vertikale për shuarjen e ujit me vakum

  Furra vertikale për shuarjen e ujit me vakum aplikohet për zgjidhjen e aliazhit të titanit në industrinë e hapësirës ajrore, si TC4, TC16, berilium bronzi në elementët elastikë të instrumenteve të avionëve. Aliazh preciz në sensorin e avionëve si aliazh me bazë Ni dhe me bazë bashkë-lidhje elastike të lartë 3J1, 3J21, aliazh elastik konstant me bazë Ni 3J53, çelik inox në fushën e energjisë bërthamore si17-4PH, 410.

  LEXO MË SHUMË
Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
WhatsApp
+86 151 1643 6885
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes