MENU

home>Produkte>Pajisjet e ngrohjes industriale të metalurgjisë së pluhurit

Kontaktoni

+86-151 7315 3690 ( Jessie Mobile)

jashtë@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan

 • Furra me vakum dhe shkrirje
  Furra me vakum dhe shkrirje

  Furra e shkëputjes dhe sinterit me vakum është kryesisht e përshtatshme për procesin e shkëputjes dhe sinterimit të aliazhit të tungstenit, aliazhit të rëndë, aliazhit moli, aliazhit të titanit dhe materialeve karabit të çimentuar. Furra e zbërthimit me vakum përdoret për heqjen e PEG, parafinës dhe lidhësit të gomës. Mund të kryejë gjithashtu procese sinterimi me vakum, sinterimi me presion të pjesshëm dhe sinterizimi me presion të vogël.

  LEXO MË SHUMË
 • Furra e reduktimit e plotë automatike, inteligjente me 18 tuba
  Furra e reduktimit e plotë automatike, inteligjente me 18 tuba

  Furra me shumë tuba përdoret kryesisht për reduktimin e pluhurit metalik (si tungsteni, moly, etj).

  LEXO MË SHUMË
 • Furra reduktuese e tipit shtytës
  Furra reduktuese e tipit shtytës

  Furra e tipit shtytës është kryesisht e përshtatshme për reduktimin e pluhurit metalik (si tungsteni, moly, etj) dhe shkrirjen e pjesëve të metalurgjisë së pluhurit.

  LEXO MË SHUMË
 • Furra me presion
  Furra me presion

  Furra e infiltrimit me presion përdoret për infiltrimin e vakumit të bakrit dhe aliazhit të tungstenit, si dhe për sinterimin me vakum dhe sinterimin me presion të aliazhit të rëndë, aliazhit moli dhe karabit të çimentuar.

  LEXO MË SHUMË
 • Furra me vakum Debinding
  Furra me vakum Debinding

  Furra e shkëputjes me vakum përdoret kryesisht për procesin e shkëputjes së materialeve të tungstenit, aliazhit të rëndë, aliazhit moli dhe karabit të çimentuar. Mund të heqë lidhësit si PEG, parafina dhe goma. Furra e tubit të shkëputjes me vakum përdoret gjithashtu në procesin e shkëputjes së shufrës së nxjerrjes dhe pjesëve të shtypjes.

  LEXO MË SHUMË
 • Furra sinteruese me vakum të lartë
  Furra sinteruese me vakum të lartë

  Furra e sinterimit me vakum të lartë përdoret kryesisht për proceset e sinterimit të aliazhit të tungstenit, magnetike, aliazhit të rëndë, aliazhit moli, karabit të çimentuar dhe trajtimit të nxirjes së ZrO.

  LEXO MË SHUMË
Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
WhatsApp
+86 151 1643 6885
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes