\r\n The national key R&D program "Multidimensional Performance Evaluation Research and Integrated Application of Solid Waste Resource Technology" that ACME participated in successfully passed the verification and technical evaluation-News-Advanced Corporation for Materials & Equipments
MENU
Lajme

Lajme

home>Lajme

Programi kombëtar kryesor i R&D "Kërkim i Vlerësimit të Performancës Shumëdimensionale dhe Aplikim i Integruar i Teknologjisë së Burimeve të Mbetjeve të Ngurta" në të cilin mori pjesë ACME kaloi me sukses verifikimin dhe vlerësimin teknik

2023-02-27

  Më 19 shkurt, ACME mbajti një takim për verifikimin e terrenit dhe vlerësimin e indeksit teknik të projektit të "Kërkimit Multi-dimensional të Vlerësimit të Performancës dhe Aplikimit të Integruar të Teknologjisë së Riciklimit të Mbetjeve të Ngurta", një projekt special kyç i planit kombëtar të kërkimit dhe zhvillimit kyç "Mbetje të ngurta". Riciklimi”.

The national key research and development program Multidimensional Performance Evaluation Research and Integrated Application of Solid Waste Resou

   Led by the Institute of Process Engineering of Chinese Academy of Sciences, with the joint participation of Beijing University of Technology, ACME and other institutions, this project mainly aims at developing the database and evaluation method of recycling technology, developing the technology evaluation and verification platform, constructing the typical technology promotion mechanism and service mode, and exploring the integrated application of evaluation technology for typical solid waste such as industrial solid waste and renewable resources.

  The evaluation meeting was organized by China Nonferrous Metals Industry Association, an authoritative third-party institution. The expert group consisted of He Fayu, a researcher from China Minmetals Corporation, Professor Xu He from Nankai University, Wang Haibei, a researcher from Mining and Metallurgy Science and Technology Group, and other experts. They conducted on-site verification and technical index evaluation on the project topic "Research and Development of typical renewable resources utilization technology comprehensive verification platform and industrialization performance prediction".

The expert group firstly went to the site of "comprehensive verification platform of typical renewable resource utilization technology" to understand the operation status of fire method verification platform, wet method verification platform and visual intelligent control system in detail. Then, they watched the introduction video. Pan De 'an, the project leader, reported in detail the scale of platform construction, the realization degree of assessment indicators, the role and effectiveness of the platform. At the same time, the questions of the expert group were answered and exchanged. The expert group fully affirmed the project results, agreed that the technical indicators to meet the requirements of the project specification.

The national key research and development plan Multidimensional Performance Evaluation Research and Integrated Application of Solid Waste Resource


  The project focuses on the performance prediction of industrial application of valuable metal separation and extraction, pollutant conversion control and utilization technologies of typical renewable resources and the optimization and update of technical database. The comprehensive verification platform of typical renewable resources utilization technology is built, and the intelligent control of key parameters and the visualization of main indicators in the whole process of the platform are realized. The comprehensive evaluation and optimization of typical cases such as waste circuit board, waste lacquered copper wire and soot have been completed, and the technical achievements have been applied and promoted in industrialization in many enterprises.


Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes