MENU
Lajme

Lajme

home>Lajme

Në ACME u mbajt seminari mbi librin e ri "Pajisje termike me materiale të avancuara të përbëra me temperaturë të lartë".

2022-06-02

Më 29 maj, në ACME u mbajt seminari i ri i librit "Forumi i Materialeve të Përbëra Xiaoxiang" - "Pajisja termike e materialeve të avancuara të përbëra me temperaturë të lartë", organizuar nga Shoqata e industrisë së materialeve të reja Hunan dhe Shoqëria e Materialeve të Përbëra Changsha. Më shumë se 20 profesorë dhe ekspertë të njohur nga Universiteti i Mbrojtjes Kombëtare i Shkencës dhe Teknologjisë, Universiteti Qendror i Jugut, Universiteti Hunan dhe universitete dhe ndërmarrje të tjera në fushën e materialeve në Hunan morën pjesë në diskutim. Takimi u kryesua nga Wang Siqing, Sekretar i Përgjithshëm i Shoqërisë së Materialeve të Përbëra Changsha.

Seminar mbi librin e ri "Pajisjet termike me temperaturë të lartë për materiale të përbëra të avancuara" (3)

"Pajisjet termike me temperaturë të lartë për materialet e përbëra të avancuara" është redaktuar nga Dr. Dai Yu, kryetar i Shoqatës së Materialeve të Përbëra Changsha dhe kryetar i Hunan ACME. Libri i ri prezanton kryesisht materiale kompozite me matricë qeramike, materiale kompozite karbon/karbon, materiale kompozite me matricë metalike dhe materiale të tjera me temperaturë të lartë. Karakteristikat e performancës, përdorimet funksionale, teknologjia e përgatitjes së materialeve të përbëra inorganike, si dhe përbërësit kryesorë të pajisjeve kryesore termike të temperaturës së lartë për përgatitje, si dhe teoria bazë e projektimit dhe prodhimit, si dhe metodat numerike të simulimit.

padefinuar

Dr. Dai Yu prezantoi procesin e kryesimit të përpilimit të librit të ri. Ai tha, "Një gjeneratë pajisjesh, një gjeneratë materialesh dhe një gjeneratë të industrisë", zhvillimi i teknologjisë së lartë moderne është i pandashëm nga materialet kompozite me performancë të lartë dhe zhvillimi i materialeve të përbëra me performancë të lartë kërkon mbrojtjen e të avancuarve. pajisje . Libri i ri kombinon inovacionin dhe përvojën e akumuluar të ACME në fushën e pajisjeve termike për më shumë se dhjetë vjet në projektimin, prodhimin dhe shërbimin e klientëve, dhe kondenson djersën dhe mençurinë e praktikuesve të pajisjeve termike. Këtë herë, burimet do të jenë të hapura dhe të përbashkëta. Ai synon të ofrojë referencë për projektuesit e pajisjeve termike, studiuesit e industrisë, mësuesit e kolegjit dhe studentët, të përshpejtojë përmirësimin e përsëritur të proceseve dhe pajisjeve dhe së bashku të promovojë zhvillimin e shpejtë të industrisë së materialeve të përbëra.

Hu Xianglong, Zëvendës Drejtor i Përgjithshëm i ACME

Hu Xianglong, zëvendësmenaxheri i përgjithshëm i ACME, raportoi mbi "Progresin e Kërkimit të Pajisjeve Speciale Termike për Materialet e Përbëra", mbi përparimin e zhvillimit dhe inovacionin teknologjik të pajisjeve të depozitimit të avullit kimik, pajisjet e pastrimit të grafitizimit me temperaturë të lartë, temperaturë të lartë dhe presion të lartë termik special. pajisje dhe pajisje të tjera për përgatitjen e materialit të përbërë. , shembujt e aplikimit, etj. u raportuan në detaje.

Seminar mbi librin e ri "Pajisjet termike me temperaturë të lartë për materiale të përbëra të avancuara" (2)

Në seminar, ekspertët pjesëmarrës dhanë sugjerime dhe referenca profesionale dhe të vlefshme për optimizimin e titullit të librit të ri, strukturën e drejtorisë, rregullimin e përmbajtjes, specifikimin e gjuhës, specifikimin e shtypjes, lexueshmërinë dhe integrimin e letrës dhe mediave dixhitale, për sa vijon- rishikimin e librit të ri. Zgjeroni mendjen dhe tregoni drejtimin.

Profesor Xiao Jiayu, ish-zëvendës dekan i Shkollës së Inxhinierisë së Hapësirës Ajrore dhe Materialeve, Universiteti Kombëtar i Mbrojtjes i Shkencës dhe Teknologjisë, vlerësoi shumë rëndësinë e temës së këtij libri. Ai theksoi se ky libër ka një rëndësi të rëndësishme udhëzuese për projektimin dhe prodhimin e pajisjeve termike me temperaturë të lartë për përgatitjen e materialeve të avancuara të përbëra. Vlera e lartë akademike dhe praktike.

Xi Xiaoming, Sekretari i Përgjithshëm i Shoqatës së Industrisë së Materialeve të Reja Hunan, përfundoi në fjalimin e tij se teknologjia e përgatitjes dhe pajisjet e materialeve janë çelësi për zhvillimin e materialeve të avancuara. Është e një rëndësie të madhe zhvillimi dhe asistimi i zbatimit të strategjive "tre nivele të larta dhe katër të reja" në krahinën tonë.


Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes